Το βλέμμα ΜΟΝΟ στον Αστέρα

Επιμέλεια: Πολύδωρος Παπαδόπουλος

Αναμφίβολα η έντονη αντιπαράθεση που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη έχει σκιάσει τα πάντα και το βλέμμα μόνο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου δεν είναι. Εεε! Ψυχραιμία! Η φετινή εικόνα του Παναθηναϊκού μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηρισθεί και τα μηνύματα που έχει στείλει προς όλους είναι γεμάτα υποσχέσεις. Η καλή πορεία στο Πρωτάθλημα, η άνετη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διαταραχθεί.

Επόμενος σταθμός της ομάδας είναι η Τρίπολη και ο Αστέρας. Ένα εμπόδιο που πρέπει οπωσδήποτε να καμφθεί, προκειμένου το «τριφύλλι» να συνεχίσει απτόητο τον δρόμο προς την κορυφή της Σούπερ Λίγκας. Οι αντιπαραθέσεις που έχουν παρουσιαστεί σε διοικητικό επίπεδο και αφορούν την «πράσινη» ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη πρέπει να μείνουν μακριά και να μην επηρεάσουν την προσοχή των ποδοσφαιριστών.

Την Κυριακή στις 19.00 ο Παναθηναϊκός έχει ματς, μια δύσκολη αποστολή που πρέπει να φέρει εις πέρας. Γι’ αυτό ψυχραιμία! Δεν πρέπει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες να επηρεάσει τους «πράσινους».
Παράλληλα και η συμπεριφορά όσων ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το ματς πρέπει να είναι… «πράσινη». Στήριγμα στην ομάδα και μόνο στην ομάδα, γιατί σε αυτή την υποχρέωσή της έχει την ανάγκη της αληθινής συμπαράστασης, αυτής που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για τους τρεις βαθμούς.

Αυτό πάντως που θα πρέπει να μας ανησυχήσει όλους, είναι πως από την ιστορία που εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός μόνο λαβωμένος βγαίνει. Ψυχραιμία και κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ πρέπει να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του ΕΝΩΜΕΝΟΣ!