Στην αποστολή ο Μπουτζίκος

Στην αποστολή ο ΜπουτζίκοςΗ περσινή χρονιά θα μπορούσε να χαρακτηριστεί από πολύ καλή έως ιδανική για τον Νίκο Μπουτζίκο. Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας των Νέων, αρχικά υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια δεν ήταν λίγες οι φορές που προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Βίκτορ Μουνιόθ. Φέτος τα πράγματα δεν του έχουν πάει όπως τα ήθελε, καθώς τόσο στα φιλικά, όσο και στις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να δώσει το «παρών», λόγω ενός προβλήματος στους προσαγωγούς.

Ο μικρός δείχνει να ξεπερνά αυτό το πρόβλημα, καθώς χθες έβγαλε χωρίς ενοχλήσεις όλο το πρόγραμμα. Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Ταράσης, αναμένεται να τον συμπεριλάβει στη 18άδα και ανάλογα με το πώς θα κυλήσει το ματς, δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει. Εκτός όμως από τον Μπουτζίκο, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που είχε προβλήματα τα ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση του έμπειρου προπονητή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ντάρλα, που τόσο προχθές, όσο και χθες, έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους.

Όσον αφορά την προετοιμασία των «πρασίνων» για το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, ο Κώστας Ταράσης είχε στη διάθεσή του, τους περισσότερους παίκτες, καθώς επέστρεψαν και οι Μπουτζίκος και Φελέκης, που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων. Οι μόνοι που απουσίαζαν ήταν οι Λέτρος, που συνεχίζει να έχει πρόβλημα με το δάκτυλό του και ο Νταντάμης, που όπως γράψαμε και χθες, προπονήθηκε με τους άνδρες.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε τακτική στο μεγαλύτερο μέρος του, ενώ σήμερα θα υπάρξει και ομιλία, τόσο για το ματς με τον Εργοτέλη, όσο και γι’ αυτό με τους Θεσσαλονικείς. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στις 15:00, λόγω σχολικών υποχρεώσεων των παικτών, αν και ο έμπειρος τεχνικός θα προτιμούσε να γίνει πιο νωρίς.

Έτοιμοι για την πρώτη νίκη
Στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, οι Έφηβοι του «τριφυλλιού», αν και είχαν στο μεγαλύτερο μέρος την κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Αγίου Δημητρίου, μένοντας στο 2-2. Αύριο οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου, φιλοξενούνται στο γήπεδο του Καλαμακίου από την Καλλιθέα. Μοναδικός στόχος στο παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 12:00, είναι η νίκη και οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα κάνουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να τα καταφέρουν. Το ευχάριστο για τον νεαρό προπονητή, είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα έχει ως εξής (όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο): 12:00 Εθνικός Αστέρας – Ατρόμητος (Γουδίου), 13:00 Αιγάλεω – Πανιώνιος (ΔΑΚ Αιγάλεω), 10:00 Ηλιούπολη – ΑΕΚ (Ηλιούπολης Β’), 10:00 Χαϊδάρι – ‘Αγιος Δημήτριος (Τ. Χαραλαμπίδης).

Έτοιμοι για την πρεμιέρα οι Παμπαίδες
Το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι δίνουν την Κυριακή οι Παμπαίδες του Παναθηναϊκού, καθώς αρχίζει το πρωτάθλημα υπό την αιγίδα της ΕΠΣΑ. Οι «πράσινοι» φιλοξενούνται στις 19:00 από τα Μελίσσια. Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας έχει ως εξής: Σάββατο: 19:00 Χαλάνδρι – Πανερυθραϊκός (Χαλανδρίου), 20:15: Ατρόμητος Χαλανδρίου – Κορωνίδα (Χαλανδρίου), Κυριακή: 20:15 Νέα Ιωνία – Προοδευτική 2007 (Νέας Ιωνίας).

Πατέρας ο Κυριαζής
Μία μέρα πριν την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Παμπαίδων, ο τεχνικός της ομάδας, Άρης Κυριαζής, θα ζήσει τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής του, καθώς η γυναίκα του θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Από την πλευρά μας ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.