Σε πράσινα χέρια

 Επιμέλεια: Γ. Σπανουδάκης, Μ. Τσαμπάς, Π. Παπαδόπουλος

Στη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας ανάμεσα στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού και τον Ερασιτέχνη μεταφέρεται το ενδιαφέρον στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Ωστόσο έχει τεράστιο ενδιαφέρον μια λεπτομέρεια που τέθηκε τόσο στην συνάντηση της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού με την ΠΑΕ (στις αρχές του Οκτωβρίου) όσο και στη προχθεσινή της Ε.Ε.Σ. με τον Ερασιτέχνη.

«Τι θα συμβεί μελλοντικά, εάν η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές του γηπέδου στον Βοτανικό;». Ένα από τα ακραία σενάρια, το οποίο πάντως συζητήθηκε και στις δύο συναντήσεις ήταν η προοπτική προσφοράς για την αγορά των μετοχών ενός εντελώς άσχετου προσώπου από τον Παναθηναϊκό και ειπώθηκε μάλιστα ως παράδειγμα ο… Σωκράτης Κόκκαλης! Εάν δηλαδή μεταξύ των ενδιαφερόμενων ήταν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

Πάνω σε αυτή την προοπτική ο Δήμος Αθηναίων πρότεινε αρχικά στην ΠΑΕ και η οποία το αποδέχτηκε, ο Παναθηναϊκός να έχει την προτεραιότητα στην αγορά των μετοχών. Η ΠΑΕ. Αυτό υπογράφτηκε στην σύμβαση των δύο πλευρών.

Ανάλογη συζήτηση έγινε και προχθές μεταξύ της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού και του Ερασιτέχνη, με τον τελευταίο να ζητάει επίσης να έχει την προτεραιότητα αγοράς των μετοχών και μάλιστα πρώτος από όλους. Πριν και από την ΠΑΕ, όπως ανέφερε χθες το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Αθλητικής Ηχούς». Πάντως επειδή το θέμα αυτό εμπλέκεται και στη σύμβαση της ΠΑΕ, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια «διόρθωση».

Το σίγουρο είναι ότι μέσα από τις συμβάσεις θα διασφαλίζεται είτε ότι η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού δεν θα πουλήσει ποτέ μετοχικό κεφάλαιο μεγαλύτερο του 51 τοις εκατό είτε ότι θα πουληθεί με προτεραιότητα αγοράς στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ στην προχθεσινή συνάντηση τέθηκε από πλευράς Ερασιτέχνη και το θέμα της κυριότητας του νέου γηπέδου, αλλά από τον Δήμο ξεκαθάρισαν ότι δεν μπορεί να γίνει συζήτηση πάνω σε αυτή την βάση. Έτσι οι δύο πλευρές επιφυλάχτηκαν ν’ απαντήσουν και να τοποθετηθούν εκ νέου στη νέα συνάντηση που θα έχουν. Στη κρίσιμη συνάντησης της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι Μάντζιος και Σέριτς στην «ΑRTISTI ITALIANI»
Αυτή την φορά δεν φωτογραφήθηκαν με σορτσάκι, φανέλες ή φόρμες. Βγήκαν από τον αγωνιστικό χώρο και για λίγο ένιωσαν …μοντέλα, διαλέγοντας και δοκιμάζοντας ρούχα. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο και τον Άντονι Σέριτς που βρέθηκαν χθες σε κατάστημα της «ΑRTISTI ITALIANI», την γνωστή εταιρία ρούχων που αποτελεί χορηγό ένδυσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Φυσικά οι δύο παίκτες δεν έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα τελευταία κομμάτια και να πληροφορηθούν για τις τάσεις της μόδας ενόψει της άνοιξης και του καλοκαιριού.

Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π στη Μόσχα
Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. ενημερώνει τα μέλη της και γενικότερα τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι διοργανώνει για την Μόσχα 2ήμερη αεροπορική εκδρομή με πτήση Ο.Α. για τα προημιτελικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ με την Ντιναμό. Αναχώρηση στις 5 Απριλίου το πρωί και επιστροφή στις 6 Απριλίου το απόγευμα.
Τιμή εκδρομής 650 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια Ο.Α.,φόροι αεροδρομίων, Visa Ρωσίας, μεταφορές με πούλμαν, ξενοδοχείο 4* (2κλινο δωμάτιο), πρωινό, ασφάλεια και συνοδός του γραφείου.
Μπορείτε να πληρώσετε με VISA και MASTERCARD σε 12 μηνιαίες δόσεις. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 27 Μαρτίου λόγω προθεσμίας για την έκδοση  VISAS Ρωσίας.  Απαραίτητη η προσκόμιση διαβατηρίου νέου τύπου και δύο φωτογραφιών.
Παράλληλα η λεσχη διαθέτει εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ της Κυριακής με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ στις 19.00μ.μ. Επίσης ενημερώνει ότι από το Μάϊο θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις συνδρομής των μελών, καθώς και οι εγγραφές νέων μελών.
Τα γραφεία λειτουργούν από τις 11.00π.μ. το πρωί έως τις 19.00μ.μ. στην Οδό Μενάνδρου 36 – Ομόνοια, τηλ: 210/52.47.367

ΘΥΡΑ 13- 1966
Η ΘΥΡΑ 13- 1966 ενημερώνει ότι όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον Κυριακάτικο τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ με το Ρέθυμνο που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο. Εισιτήρια θα πωλούνται από τις 11.30 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ από τα γραφεία στην οδό Δορυλαίου 19 στους Αμπελόκηπους. Τηλέφωνο επικοινωνίας (προσωρινά κινητό) 6976844584. Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει συνδρομή μελών ως το τέλος της περιόδου.

Green North Club
Το Green North Club ενημερώνει τον Παναθηναϊκό κόσμο της Βόρειας Ελλάδας ότι την Κυριακή 25 Μαρτίου διοργανώνει εκδρομή για τον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ με στόχο τον… τίτλο 490! Πληροφορίες στα κατά τόπους club.