«Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε»

Επιμέλεια: Πολύδωρος Παπαδόπουλος

«Σεβόμαστε, αλλά δεν φοβόμαστε»Μπορεί η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό να ήταν δύσκολη, ωστόσο στα …πόδια των «πράσινων» βρίσκεται η πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Στις 25 του μήνα υποδέχεται την Αμπερντίν και στόχος είναι η νίκη που θα του δώσει την απαιτούμενη ώθηση. Οι Σκοτσέζοι μπορεί να αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του ματς, και να σέβονται το «τριφύλλι», ωστόσο έρχονται στην Αθήνα για το θετικό αποτέλεσμα. Ο αρχηγός της Αμπερντίν, Σκοτ Σέβεριν, μίλησε στην «Α.Η.» για τις ιδιαιτερότητες του ομίλου. «Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα κληρωθούμε με δύσκολες ομάδες, όπως άλλωστε και έγινε.

Θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα θα παίξουμε με τον Παναθηναϊκό, και είμαι βέβαιος ότι ο προπονητής θα παρακολουθήσει από κοντά τον αντίπαλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και κάτι τέτοιο είναι σίγουρα ενδιαφέρον για μας. Στόχος της Αμπερντίν είναι να πάρει βαθμούς στα εντός έδρας ματς και από κει και πέρα ό,τι καλύτερο προκύψει. Είναι πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε σε Ελλάδα και Ισπανία, ωστόσο σαν σκοτσέζικη ομάδα θα δώσουμε το 100% και αν έχουμε τύχη τότε μπορεί να προκύψει κάτι καλό» είπε.

«Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό»
Μπορεί η κλήρωση να είναι πολύ δύσκολη για την Αμπερντίν, ωστόσο ο τεχνικός του συλλόγου, Τζίμι Κάλντεργουντ, μιλώντας στην «Α.Η.» τόνισε πως, παρότι για την ομάδα του η κλήρωση είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο δεν έχει να φοβηθεί κάτι: «Δεν έχουμε τίποτε να φοβηθούμε. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά. Από τη Ρωσία έχω αρκετές επαφές τόσο με τον Άντβοκατ όσο και με τον Χίντινγκ. Γνωρίζω πράγματα ήδη και για τον Παναθηναϊκό. Ένας παλιός προπονητής, ο Έγκεν Γκέραρντ, γνωρίζει πολλά για τον αντίπαλό μας και θα μας βοηθήσει. Ξέρουμε ότι στην Αθήνα έχουμε δύσκολο έργο, αλλά δεν φοβόμαστε».