«Πράσινο» χτυποκάρδι και στο Τορόντο

Μετά την Νέα Υόρκη, ήταν η σειρά του Τορόντο να αποδείξει ότι και σε αυτή την γωνιά του πλανήτη…χτυπάει δυνατά, πολύ δυνατά η καρδιά του Παναθηναϊκού. Ότι και εκεί, στην καναδέζικη μεγαλούπολη, το «τριφύλλι» ανθίζει. Το «πράσινο» στοιχείο είναι έντονο και οι άνθρωποι που ζουν στο Τορόντο φροντίζουν να κρατάνε ψηλά την σημαία του Παναθηναϊκού. Αυτό φάνηκε και το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην…καταπράσινη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΛΕΦΙΠ Τορόντο, παρουσία του Δημήτρη Γούναρη.

Μέλη της λέσχης, αλλά και απλοί φίλοι του «τριφυλλιού» από το Τορόντο έδωσαν το παρών, μίλησαν για τον Παναθηναϊκό και στο τέλος…πέρασαν και από τον ελληνικότατο μπουφέ. Φυσικά δεν έλειψαν και οι βραβεύσεις μιας και ο πρόεδρος της ΠΑΛΕΦΙΠ κ. Γούναρης παρέδωσε στον ομόλογο του, του Τορόντο, Θανάση Χρέπα, τιμητική πλακέτα εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ διαβάστηκε και επιστολή που απέστειλε ο Αργύρης Μήτσου, η οποία ανέφερε:

«Με την επιστολή αυτή θα ήθελα να σας μεταβιβάσω τους πιο θερμούς χαιρετισμούς του κυρίου Γιάννη Βαρδινογιάννη, της διοίκησης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών αυτής. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο της ΠΑΛΕΦΙΠ Τορόντο η οποία, συνδέει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που είναι μέλη της λέσχης, αλλά και όλους τους Έλληνες ομογενείς του Τορόντο και του Καναδά, γενικότερα, με τον αγαπημένο μας Σύλλογο, στο δρόμο προς το εκατοστό έτος της ύπαρξής του».

Γούναρης: «Κρατάτε ψηλά τη σημαία»

Αφού διαβάστηκε η επιστολή του Μήτσου, από τον Θανάση Χρέπα, εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Δημήτρης Γούναρης ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Στο διάστημα που βρέθηκα στο Τορόντο διαπίστωσα ότι η αγάπη που έχετε για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη. Φεύγοντας από εδώ νιώθω πραγματικά πολύ περήφανος για το έργο που κάνετε. Κρατάτε ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού και εσείς και τα μέλη της ΠΑΛΕΦΙΠ Νέας Υόρκης. Διαπίστωσα ότι υπάρχει μεγάλη δίψα για να συμμετάσχετε στους εορτασμούς των 100 χρόνων του συλλόγου.

Η ΠΑΛΕΦΙΠ είναι μια Λέσχη φιλάθλων που από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της πληροί της προϋποθέσεις που έχει θέσει και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά και η ελληνική πολιτεία. Η ΠΑΛΕΦΙΠ και τη νέα χρονιά θα είναι δυνατή και δίπλα στον Παναθηναϊκό, όπως κάνει χρόνια τώρα. Εμείς ως φίλαθλοι είμαστε για να στηρίζουμε και να χειροκροτούμε την ομάδα μας. Οι σύνδεσμοι υποστηρίζουν και δεν διοικούν. Έχουμε ιδιοκτησία ισχυρή στο πρόσωπο του Γιάννη Βαρδινογιάννη, έχουμε πίστη στο έργο που κάνει και πιστεύουμε ότι θα φέρει την ομάδα ψηλά.

Στην ΚΑΕ έχουμε τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο που κρατούν ψηλά τη σημαία του Παναθηναϊκού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που έχουμε ισχυρές ιδιοκτησίες. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Θανάση Γιαννακόπουλο για τη σύμβαση με τον Δήμο. Θα ήθελα ακόμη να ευχηθώ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, που ανέλαβε πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα, να έχει καλή επιτυχία στο έργο του».