«Για τους ομογενείς…»

«Για τους ομογενείς…»Το ταξίδι των παικτών του Παναθηναϊκού στις ΗΠΑ, όπου θα δώσουν μια σειρά φιλικών, έτσι κι αλλιώς θα τους μείνει αξέχαστο. Ωστόσο, οι ομογενείς φροντίζουν να το κάνουν με κάθε ευκαιρία και ιδιαίτερο… Μετά την χθεσινή (09/10) προπόνηση, οι πράσινοι επισκέφθηκαν το ελληνικό εστιατόριο «Νίκος-Νίκο» ιδιοκτησίας του κ. Δημήτρη Φεντοκάκη, όπου αποθεώθηκαν από τους δεκάδες ομογενείς που βρέθηκαν εκεί για να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου είχε φροντίσει να διοργανώσει μια άκρως τιμητική βραδιά για τους πράσινους. Επίσης, την ομάδα υποδέχθηκε ο Επίσκοπος Γαβριήλ και η Ελληνίδα Πρόξενος στο Χιούστον κ. Αλεξάνδρα Θεοδωροπούλου, η οποία καλωσορίζοντας τα μέλη της αποστολής είπε: «Το μπάσκετ μας χαρίζει όμορφες στιγμές και περηφάνεια και συμβολίζει πνεύμα, ταχύτητα, ακρίβεια και ομαδικότητα και είναι πολύ σημαντικό που βρισκόσαστε εσείς εδώ κοντά μας. Εύχομαι να περάσετε καλά όσο διάστημα θα παραμείνετε εδώ και να έχετε πάντα επιτυχίες».

Το παρών –όπως προαναφέραμε- έδωσαν αρκετοί ομογενείς που φόραγαν την φανέλα του Παναθηναϊκού, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τους παίκτες και τους προπονητές, ενώ δεν παρέλειψαν να πάρουν και αυτόγραφα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι των Χιούστον Ρόκετς.

«Είμαστε τώρα πολύ καλύτερα από τις πρώτες ημέρες και κυρίως πιο ξεκούραστοι. Στα δύο παιχνίδια που θα δώσουμε πιστεύω ότι θα δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να ευχαριστήσουμε τους ομογενείς που θα παραβρεθούν στο γήπεδο», δήλωσε ο Νίκος Χατζηβρέττας.

* Το πρωί της Τετάρτης οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν ρεπό.