Ανησυχία για Σέριτς

Ανησυχία για ΣέριτςΜπορεί τα μηνύματα από το φιλικό με τον Αθηναϊκό να ήταν θετικά, ωστόσο ο Ζοζέ Πεσέιρο και οι συνεργάτες ανησυχούν για το νέο τραυματισμό του Άντονι Σέριτς. Μπορεί ο Κροάτης αμυντικός να είχε βρει τον ρυθμό του, ωστόσο κατά τη διάρκεια του ματς αντιμετώπισε ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και αντικαταστάθηκε από το νεαρό Κονδύλη (πρώτη συμμετοχή με τη φανέλα του «τριφυλλιού»). Βέβαια, ο Σέριτς παραπονέθηκε για πόνους και στον αστράγαλο, στο τραύμα δηλαδή που τον άφησε εκτός για αρκετούς μήνες.

Αυτό θορύβησε το ιατρικό τιμ κι έτσι σήμερα το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις, όπως άλλωστε το ίδιο θα συμβεί και με τον Σεμπάστιαν  Ρομέρο.

Φιλική νίκη
Χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα, ο Παναθηναϊκός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Αθηναϊκού σε χθεσινό φιλικό, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Οι «πράσινοι», αν και είχαν απέναντί τους τους «λόρδους», που αγωνίζονται στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, έδειξαν διάθεση, ενώ ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του Ζοζέ Πεσέιρο. Το σκορ στο χθεσινό φιλικό άνοιξε ο Μάντζιος με ωραίο πλασέ, αφού πρώτα «έσπασε» την μπάλα από το πλάι. Το 2-0 έκανε ο Ν’ Ντόι με κεφαλιά, σε σέντρα του Δάρλα. Ο νεαρός αριστερός αμυντικός ήταν αυτός που με δυνατό σουτ πραγματοποίησε το 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Σιμάο με σουτ.

Όπως φαίνεται και από τα γκολ, αλλά και από τη συνολική προσφορά, ο Δάρλας τα πήγε αρκετά καλά, δείχνοντας πως σιγά – σιγά βρίσκει τον εαυτό του, ενώ και ο Σιμάο απέδειξε πως έχει και επιθετικές αρετές, εκτός από τις αμυντικές. Στα θετικά και η επανεμφάνιση, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, του Τσίτση, που τις προηγούμενες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε με προβλήματα τραυματισμού.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» παράταξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Καρνέζη, Δάρλα, Φύσσα, Σιόντη, Μόρις, Τσίτση, Μάντζιο, N’ Nτόι, Σιμάο, Δημούτσο (46 Σαριέγκι) και Σέριτς, ο οποίος αποχώρησε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων και αντικαταστάθηκε από τον Κονδύλη.

Ατομικό για τέσσερις
Εκτός από τους παίκτες που αγωνίστηκαν απέναντι στον Αθηναϊκού (στον οποίο τεχνικός διευθυντής είναι μια μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού, ο Μίμης Δομάζος), στην Παιανία βρέθηκαν και οι παίκτες που δεν μπόρεσαν λόγω προβλημάτων να δώσουν το «παρών», αλλά έκαναν ατομική προπόνηση. Ο λόγος για τους Τζόζεφ Ενακαρίρε, Έκι Γκονζάλες, Θανάση Τσίγκα και Σεμπάστιαν Ρομέρο. Όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο μικρός ακολούθησε ελαφρύ πρόγραμμα, καθώς ακόμα είναι πολύ νωρίς (μετά την εγχείρηση στους κοιλιακούς) να κάνει κάτι πιο έντονο.