Η κόντρα καλά κρατεί

Η κόντρα καλά κρατεί 
Ανακοίνωση εξέδωσε το απόγευμα της Πέμπτης ο Ερασιτέχνης με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, προβαίνοντας σε κάποιες διευκρινίσεις για να μην διαστρεβλώνεται η αλήθεια, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων επισημαίνεται: “Δυσκολευόμαστε όμως να πιστέψουμε ότι αυτοί που δε τηρούν τις από το νόμο και τις συμβάσεις προερχόμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις θα γίνουν και δωρητές μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Για να μη διαστρεβλώνεται η αλήθεια είμαστε υποχρεωμένοι για μία ακόμη φορά να διευκρινίσουμε τα κάτωθι:

 Η σύμβαση μεταξύ Παναθηναϊκού Α.Ο και ΠΑΕ  προβλέπει τα ποσοστά του Ερασιτέχνη να υπολογίζονται  από τα πάσης φύσεως και κάθε τύπου εκδοθησόμενα εισιτήρια και επί της ονομαστικής αξίας των εισιτηρίων προς τους φιλάθλους ανεξάρτητα από ποιο πρόσωπο, φυσικό ή νομικό, διατίθενται αυτά,  δηλαδή, στις τιμές 30, 35, 60, 80,  100 ευρώ που τα πωλεί η Τicket Club. Η προαναφερόμενη σύμβαση βρίσκεται στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Στις εκκαθαρίσεις που έχει στείλει η ΠΑΕ για τους τέσσερις (4)  μέχρι τώρα διεξαχθέντες αγώνες τα ποσοστά έχουν υπολογιστεί με τη τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Ως προς τον ισχυρισμό του κ . Βαρδινογιάνη ότι δε διαπραγματευτήκαμε με τη ΠΑΕ, τον παραπέμπουμε στους συνεργάτες του για να πληροφορηθεί πόσες συναντήσεις έχουν γίνει μέχρι σήμερα για το θέμα αυτό. Η τελική απάντηση των συνεργατών του ήταν «να πάτε στα δικαστήρια» όπως μας προέτρεψε και ο ίδιος ο κ. Βαρδινογιάννης σήμερα.

Δωρεές και χορηγίες προς τον Α.Ο είναι ευπρόσδεκτες από όποια πλευρά και αν προέρχονται. Δυσκολευόμαστε όμως να πιστέψουμε ότι αυτοί που δε τηρούν τις από το νόμο και τις συμβάσεις προερχόμενες οικονομικές τους υποχρεώσεις θα γίνουν και δωρητές μας.
Τελειώνοντας θα θέλαμε να του γνωστοποιήσουμε ότι οι οικονομικοί αρωγοί μας, που είναι γνωστοί σε όλους τους φιλάθλους, έχουν συνδράμει  τον Ερασιτέχνη με εκατομμύρια ευρώ, όπως φαίνεται και από το λογιστήριο μας,  σε αντίθεση με άλλους που δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

Για τον Παναθηναϊκό Α.Ο”