«Φουλ» των τραυματισμών

«Φουλ» των τραυματισμώνΗ ατυχία και οι συνεχείς τραυματισμοί που σε κάθε παιχνίδι αφήνουν εκτός μάχης βασικούς παίκτες της ομάδας δεν έχουν τέλος στο στρατόπεδο των Νέων του Παναθηναϊκού, καθώς στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη(16:00) ο προπονητής του «τριφυλλιού», Κώστας Ταράσης, δεν θα έχει στην διάθεση του τέσσερις ποδοσφαιριστές, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν. Οι Γιώργος Νταντάμης, Αργύρης Σάμιος, Φάνης Σαμουράκης και Κώστας Λέτρος είναι οι παίκτες, στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ταράσης, μιας και αμφότεροι αισθάνονται ενοχλήσεις και θα μείνουν εκτός μάχης.

Στα θετικά, όσον αφορά το ιατρικό δελτίο είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Ντάρλας μετά από αρκετό καιρό θα συμπεριληφθεί στην αποστολή, μιας και έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που είχε.

Πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα

Όπως γίνεται αντιληπτό, για τέταρτο σερί παιχνίδι ο Ταράσης δεν θα έχει την δυνατότητα να κατεβάσει στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα και θα αρκεστεί στο να πονοκεφαλιάσει, ώστε να βρει τους έντεκα που θα παρατάξει στην Τρίπολη, αλλάζοντας θέλοντας και μη αρκετά πρόσωπα σε σχέση με αυτούς που έπαιξαν με τον ΠΑΟΚ. Στην άμυνα την θέση του Σαμουράκη θα διεκδικήσουν ο Αλβανός με τον Κυριακάκο ενώ στο κέντρο αντί του Σάμιου θα παίξει πιθανότατα ο Λαγός που έμεινε στον πάγκο κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά. Στην επίθεση τώρα, και με δεδομένη την απουσία του Νταντάμη, ο Κατσίκης που πέτυχε το γκολ με τον ΠΑΟΚ αλλά και οι Νικολέτος, Κάρδαρης «παίζουν» για να τους δοθεί φανέλα βασικού. Στις υπόλοιπες θέσεις δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται στην σημερινή προπόνηση.

Μονόδρομος η νίκη

Από κει και πέρα, αν και  το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από ΠΑΟΚ και Εργοτέλη, οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να δείξουν το Σάββατο το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και να παρουσιαστούν όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό. Σαν Παναθηναϊκός. Με δύναμη, πάθος, πειθαρχία και θέληση για την νίκη. Μια νίκη που για το «τριφύλλι» είναι μονόδρομος. Όχι τόσο για την βαθμολογική θέση της ομάδας αλλά για την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αμφίβολοι Κολιός και Μαυριάς στους Εφήβους

Χωρίς τον Γιώργο Κολιό και τον Χάρη Μαυριά αναμένεται να παραταχθούν οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού κόντρα στο Αιγάλεω στην αυριανή αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Ο Κολιός αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις, χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και πολύ δύσκολα θα προλάβει να τεθεί στη διάθεση του προπονητικού τιμ. Όσον αφορά τον Μαυριά, και αυτός έχει πρόβλημα και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός. Από κει και πέρα, το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό παρά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Καλλιθέα, με τους παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου να περιμένουν με ανυπομονησία το παιχνίδι με τους «κυανόλευκους», έχοντας ως στόχο τη νίκη που θα τους δώσει το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.