Τον κοίταξε στα μάτια

Τον κοίταξε στα μάτιαΌνειρο ήταν και χάθηκε. Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο με 14-10 και απώλεσε κάθε ελπίδα για την είσοδο στα πλέι οφ του Πρωταθλήματος. Για φέτος τουλάχιστον, αφού οι «πράσινοι» φρόντισαν αυτή τη χρονιά να βάλουν τις βάσεις για τα επόμενα χρόνια. Και μπορεί η έκτη θέση να μην ήρθε τώρα, όμως αν η ομάδα προσεχθεί, τότε σίγουρα στο μέλλον θα έρθουν και οι καλύτερες ημέρες.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πάντως ακόμα και την Τρίτη έδειξαν ότι η φετινή πορεία μόνο έκπληξη δεν ήταν. Απέναντι στους «κυανέρυθρους» με το τριπλάσιο μπάτζετ, οι πολίστες του Μάκη Λυκούδη κοίταξαν στα μάτια το αντίπαλο δέος, φέρνοντάς τους αντιπάλους τους σε δύσκολη θέση για περισσότερο από ένα ημίχρονο (7-7). Το τρίτο οκτάλεπτο όμως ήταν καθοριστικό. Το επιθετικό «μπλακ άουτ» του «τριφυλλιού» ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει στους παίκτες του Γιάννη Γιαννουρή το ροζ φύλλο αγώνα, που έβαλε και μαθηματικά τέλος στις ελπίδες για είσοδο στην τελική φάση.

Ακόμα πάντως και αν οι «πράσινοι» κέρδιζαν, δεν θα αρκούσε, αφού την ίδια ώρα η Βουλιαγμένη επικρατούσε και των Χανίων. Πλέον απομένει μία ακόμα υποχρέωση απέναντι στην ομάδα του Λαιμού και το σύνθημα από τους φιλάθλους του συλλόγου έχει ήδη δοθεί. «Ο κόσμος πρέπει να αποδείξει στα παιδιά της ομάδας πόσο σημαντικό είναι αυτό που πέτυχαν φέτος» ψιθυρίζεται από στόμα σε στόμα και την ερχόμενη Τετάρτη το ΟΑΚΑ αναμένεται να γεμίσει. Γι’ αυτά τα «παιδιά» που έβαλαν και πάλι την υδατοσφαίριση στην παναθηναϊκή οικογένεια.