Πρώτη και… φαρμακερή για Λόζανσιτς

Επιμέλεια: Ηλίας Παπαϊωάννου

Πρώτη και… φαρμακερή για Λόζανσιτς«Καλή πρωτομηνιά» έλεγαν και ξανάλεγαν χθες στη γυναικεία ομάδα του Παναθηναϊκού, βλέποντας με την έλευση της Γαλλίδας άσου, Γελένα Λόζανσιτς, συμπληρωμένο πλέον το «πάζλ» του φετινού Παναθηναϊκού. Στην πρώτη πλήρη φετινή προπόνηση της πρωταθλήτριας ομάδας η κεντρική των «τρικολόρ» έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της και άφησε με «ανοιχτό στόμα» τις συναθλήτριές της, τον τεχνικό Νίκο Παπαϊωάννου αλλά και τον γενικό αρχηγό του τμήματος, Βασίλη Πιστιόλη, ο οποίος ψηλά από τις εξέδρες, καμάρωνε το «χτίσιμο» της φετινής ολοκαίνουριας και πανίσχυρης ομάδας.

Τα πρώτα μάλιστα φετινά αποκαλυπτήρια της ομάδας θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 17:00 στη Λεωφόρο κόντρα στη νεοφώτιστη, αλλά φιλόδοξη ομάδα του Πανιωνίου.

Διπλός ο ρόλος της Γαλλίδας
«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρίσκομαι στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό. Αν και είναι η πρώτη μου μέρα στην ομάδα αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια  της προετοιμασίας. Έχω ακούσει πολλά για τον κόσμο της ομάδας και θέλω πολύ να τους χαρίσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε» υπογράμμισε η Γαλλίδα κεντρική, που στις πρόσφατες εμφανίσεις της στους ομίλους τους ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του βελγικού Σαρλερουά έδειξε εκτός από τα χαρισμάτά της στο μπλοκ και πολλές… κρυφές χάρες στην υποδοχή, κάτοι που μπορεί να της χαρίσει διπλό ρόλο στο «τριφύλλι».

«Έχω ήδη μιλήσει με τον προπονητή μου για αυτό και είμαι έτοιμη να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε όποιο πόστο κι αν μου ζητηθούν προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει στους στόχους της», τόνισε η Λόζανσιτς που στην παρθενικής της προπόνηση με το «τριφύλλι» «έβγαλε μάτια» με τα χτυπήματά της πάνω από το μπλοκ. Μάλιστα, μολονότι βρισκόταν στην Ελλάδα ελάχιστες ώρες ήθελε να λάβει μέρος και στην πρωϊνή προπόνηση, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό από τον τεχνικό της ομάδας, προκειμένου να πάρει κάποιες ανάσες, εν όψει της δύσκολης συνέχειας που την περιμένει.

Ημέρες προσαρμογής για τις Αμερικανίδες
Μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα, όπου οι συμπαίκτριες τους φρόντισαν να κάνουν όσο πιο εύκολη και ευχάριστη γίνεται την προσαρμογή τους στα «πράσινα» δεδομένα, τα τρία ξένα φετινά αποκτήματα του Παναθηναϊκού, προπονήθηκαν χθες για πρώτη φορά όλα μαζί υπό τις οδηγίες του κ. Παπαϊωάννου. Τόσο η Αμερικανίδα Μονίκ Άνταμς, όσο και η συμπατριώτισσά της, Τρίσα Μπράτφορντ έδειξαν μεγάλη όρεξη και διάθεση και ακολουθούσαν πιστά το πρόγραμμα της ομάδας.

Έρχονται οι Τουρκάλες
Μετά το φετινό παρθενικό φιλικό τέστ του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή, οι «πράσινες» θα κοντραριστούν σε μία πρώτη ευρωπαϊκή μάχη με την τουρκική Μπεσίκτας. Η αποστολή της τουρκικής ομάδας αναμένεται στην Αθήνα, αύριο το βράδυ και δεν αποκλείεται να μείνουν μέχρι και το Σάββατο.