«Πράσινα» αποκαλυπτήρια με Πανιώνιο

«Πράσινα» αποκαλυπτήρια με ΠανιώνιοΜετά από περίπου ένα μήνα προπονήσεων, με εξαίρεση τις ξένες που ενσωματώθηκαν πρόσφατα στην προετοιμασία της ομάδας, οι πρωταθλήτριες του Παναθηναϊκού θα έχουν σήμερα στο φιλικό τεστ με τον Πανιώνιο, αλλά και με την τουρκική Μπεσίκτας, την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Στο κλειστό της Λεωφόρου στις 17:00, ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Παπαϊωάννου, θέλει απόψε να δει από τις παίκτριές του μερικά πράγματα, από όσα έχει δουλέψει μαζί τους εδώ και ένα μήνα.

Και σίγουρα οι απαιτήσεις του είναι περιορισμένες, καθώς η ομάδα είναι ακόμη πιασμένη από τα βάρη. Μάλιστα, ο Γρεβενιώτης προπονητής δεν αποκλείεται να δώσει και λίγο χρόνο συμμετοχής στα ξένα φετινά αποκτήματα.

Με όρεξη και διάθεση για μάχη
««Στο πρώτο φετινό φιλικό για μας το αποτέλεσμα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, καθώς είμαστε ακόμη βαρείς, από την προετοιμασία, όπως άλλωστε και όλες οι ομάδες αυτή την περίοδο» δήλωσε στην «Α.Η» λίγες ώρες πριν από τα φετινά αποκαλυπτήρια του «τριφυλλιού», η νεοπακτηθείσα άσος Ελευθερία Χατζηνίκου. «Σίγουρα πάντως εκτός από κάποια στοιχεία που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ο προπονητής μας θα περιμένει να δει από εμάς μεγάλη όρεξη αλλά και διάθεση για μάχη» κατέληξε η πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Ελευθερία Χατζηνίκου, που δηλώνει πανέτοιμη για τις μάχες στο φιλέ αλλά και τα δικαστικά έδρανα. Ενδεικτικό πάντως της όρεξης που έχουν οι «πράσινες» είναι το γεγονός ότι αν και συναχωμένες οι Νικολέτα Κουτουξίδου και Κέλλυ Κρέσσου, συμμετείχαν χθες κανονικά στην προπόνηση.

Παίρνει σειρά η Μπεσίκτας
Σήμερα το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα η αποστολή της τουρκικής Μπεσίκτας, που αύριο και μεθαύριο, χωρίς να αποκλείεται και ένα τρίτο ματς το Σάββατο, θα διασταυρώσει τα αγωνιστικά της ξίφη σε φιλικό επίπεδο με τα αντίστοιχα του «τριφυλλιού». Την ομάδα του Τούρκου τεχνικού, Ζαφέρ Ατάι απαρτίζουν οι Σιτιγκόι (Βουλγαρία), Μπαϊλούκοβα (Ρωσία), Τσιμίλ (Ουκρανία) και οι Τουρκάλες Κόμερτ, Κορφέζ, Σανκαρπούσατ, Καρκσί, Κοσιγκίτ, Γκουβερσίντσι, Κίλιτς, Ασκάν, Ερντέμ, Σαχίν