Ο Κουβανός Μαρτίνες στο τιμόνι της Εθνικής

Ο Κουβανός προπονητής Πίο Σίλβα Μαρτίνες Εφρέμ θα βρεθεί και πάλι στο «τιμόνι» της Εθνικής ομάδας της πυγμαχίας. Η ελληνική Ομοσπονδία (Ε.Ο.Π.), προχώρησε σε μια δοκιμασμένη λύση, αφού ο 48χρονος προπονητής είχε εργασθεί στη χώρα μας ως ομοσπονδιακός προπονητής και τη διετία 2002 – 2004, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στον αγωνιστικό τομέα, σήμερα υπάρχει αγωνιστική εσωτερική δραστηριότητα σε δύο μέτωπα, καθώς θα γίνουν οι διασυλλογικοί αγώνες «Πραβατζή». Για την Αθήνα στο ΣΕΦ (12 μ.) και στην Πάτρα, στο κλειστό «Τόφαλος Κακούσης» (1 μ.). Εξάλλου αύριο στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στη Μόσχα θα διεξαχθεί οριστικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας στην κατηγορία των ανδρών, από 15 έως 30 Σεπτεμβρίου.

ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Το «νέο αίμα» μονοπωλεί σχεδόν την αγωνιστική δράση της ξιφασκίας σήμερα και αύριο. Στο ΟΑΚΑ θα διεξαχθούν οι 1οι περιφερειακοί αγώνες Παμπαίδων/Παγκορασίδων το 2007, ενώ σε διεθνές επίπεδο υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα ξίφους ασκήσεως Νέων μέχρι 20 χρόνων.

ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ

Με ακόμη δύο σημαντικές απουσίες θα παρουσιαστεί η ελληνική ομάδα στο διεθνές τουρνουά ελληνορωμαϊκής πάλης «Ακρόπολις», το οποίο θα διεξαχθεί σήμερα στο κλειστό της Ζοφριάς στα Άνω Λιόσια. Δεν θα δώσουν το «παρών» οι αθλητές Κωνσταντίνος Φάλιας (84κ.), αλλά και ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Κώστας Θάνος (120κ.).

ΤΖΟΥΝΤΟ

Νέο πλήγμα δέχθηκε η Eθνική ομάδα των ανδρών, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου Super A («OTTO WORLD CUP»), που θα γίνει σήμερα και αύριο στο Aμβούργο. Ο Διονύσης Ηλιάδης, ο οποίος εδώ και καιρό αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αγκώνα τέθηκε εκτός αποστολής και αρχές της επόμενης εβδομάδας θα χειρουργηθεί.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ

Με ελληνικές πρωτιές στις επιμέρους ολυμπιακές κατηγορίες, συνεχίστηκαν χθες ανοιχτά του Φαληρικού όρμου οι κούρσες της προ τελευταίας ημέρας του ATHENS EUROLYMP WEEK.

Αφήστε μια απάντηση