Νέα κόντρα ΠΑΕ-Ερασιτέχνη

Νέα κόντρα ΠΑΕ-ΕρασιτέχνηΑνακοίνωση με την οποία απαντά σε δημοσίευμα, αλλά και με σαφέστατα υπονοούμενα για τον Ερασιτέχνη εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κατηγορώντας τον για τη δημιουργία άσχημου κλίματος στις τάξεις των φιλάθλων. Παράλληλα επισημαίνεται ότι “ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έχει ήδη εισπράξει το ποσό των €30.000 από τα έσοδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη επί των εισπράξεων της ticket club από την πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους”. Επιπλέον, “αποδεικνύεται ότι δεν είναι τυχαία  η εχθρική αντιμετώπιση του συστήματος της γενικότερης διάθεσης των εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σε σημερινό δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας “Η ΠΡΑΣΙΝΗ”, γίνεται λόγος για “σκάνδαλο ολκής” σε βάρος του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Το υποτιθέμενο σκάνδαλο προσδιορίζεται και εστιάζεται στην εταιρεία ticket club, η λειτουργία της οποίας – όπως το δημοσίευμα προσπαθεί να παρουσιάσει – έχει ως δήθεν στόχο την εξαπάτηση του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο..

Στο δημοσίευμα αυτό αναγράφεται ανακριβώς ότι ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έλαβε το ποσό των €1.000, αριθμός που διαρρέεται εντέχνως τον τελευταίο καιρό διά του Τύπου, ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης του αγώνα με τον ΟΣΦΠ.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. και η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχουν εγγράφως και από κοινού συμφωνήσει τον τρόπο που θα αποδίδονται τα ποσοστά από τις εισπράξεις των αγώνων, στον οποίο ρητά συμπεριλαμβάνεται και η συμμετοχή εταιρείας της μορφής της ticket club.

 Στην πραγματικότητα, και σε αντίθεση με τα αναγραφόμενα, ο Ερασιτέχνης ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. έχει ήδη εισπράξει το ποσό των €30.000 από τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και το ρητά συμφωνημένο ποσοστό του Ερασιτέχνη επί των εισπράξεων της ticket club από την πώληση των εισιτηρίων στους φιλάθλους.

 Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα – η οποία είναι “φιλική” προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου – επιχειρεί   επανειλημμένως να εκφράσει τις απόψεις του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Α.Ο. υποκαθιστώντας ουσιαστικά την επίσημη, και τυπικά και ηθικά ορθή, σχέση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή η μέθοδος επικοινωνίας και η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχουν ως μοναδικό στόχο την δημιουργία προβλημάτων στις σχέσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. , και εμφανώς αποσκοπούν στην δημιουργία κακού κλίματος στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας.

Η σημερινή τοποθέτηση της εφημερίδας και η διασύνδεση του δήθεν προβλήματος στην εκκαθάριση των εισπράξεων του ντέρμπι, αποδεικνύει ότι δεν είναι τυχαία  η εχθρική αντιμετώπιση του συστήματος της γενικότερης διάθεσης των εισιτηρίων στους φιλάθλους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ από συγκεκριμένη μερίδα οπαδών της ομάδας μας. Από σήμερα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι αυτή την αντιμετώπιση υποδεικνύουν και ενισχύουν και άλλοι.

Φέτος, που η μέχρι στιγμής αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν επιτρέπει την χρήση πρακτικών του παρελθόντος για την δημιουργία προβλημάτων, είναι προφανές ότι το μόνο σημείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς την κατεύθυνση αυτή είναι ένα: η ticket club.

Ο στόχος της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είναι μοναδικός και ξεκάθαρος: η δημιουργία μίας δυνατής ομάδας για την κατάληψη των σκήπτρων στον Ελληνικό ποδοσφαιρικό χώρο και για την συνέχεια των ευρωπαϊκών εμφανίσεων που εδώ και δεκαετίες κατέστησαν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ γνωστό στο Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Στην επίτευξη του στόχου αυτού, ενέργειες όπως οι παραπάνω, κάθε άλλο παρά συμβάλουν”.