Με Χανιά για την εξάδα

Με Χανιά για την εξάδαΜε ανεβασμένο ηθικό και χωρίς άγχος ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στο «παζλ» της εκπληκτικής πορείας που έχει πραγματοποιήσει φέτος στην Α1 πόλο των ανδρών. Αντίπαλος των «πρασίνων» τα Χανιά (ΟΑΚΑ, 17:00), που για μία ακόμα χρονιά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Μάλιστα ο κρητικός σύλλογος φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα ισχυρός και σε έναν τομέα που μέχρι πέρσι έδειχνε να υστερεί.

Τα εκτός έδρας παιχνίδια. Το συγκρότημα του Ηλία Μαχαίρα μετρά μόλις τρεις ήττες μακριά από το σπίτι του, απέναντι πάντως σε ισχυρούς αντιπάλους (Ολυμπιακός, Χίος και Εθνικός). Μία εικόνα που οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν ν’ αλλάξουν. Η αισιοδοξία δεν απουσιάζει από τους πολίστες του Μάκη Λυκούδη, οι οποίοι θα έχουν στο πλευρό τους και έναν ακόμα σύμμαχο. Τον εντυπωσιακό και φέτος κόσμο του συλλόγου, που έχει αγκαλιάσει από την αρχή την προσπάθεια της ομάδας, προσφέροντας τεράστια βοήθεια.

Το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, σε έναν αγώνα ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, αφού η νίκη θα φέρει ακόμα πιο κοντά τους «πράσινους» στο όνειρο των play off.