Με τρεις ξένους

Με τρεις ξένουςΜπορεί στο τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού να μην έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το συνολικό μπάτζετ της νέας αγωνιστικής περιόδου, παρ’ όλα αυτά οι άνθρωποι της ομάδας δεν είναι διατεθειμένοι να καθυστερήσουν περαιτέρω στο μεταγραφικό παζάρι. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που άλλοι σύλλογοι έχουν ήδη ανακοινώσει την απόκτηση παικτών.

Για το λόγο αυτό ο έφορος της ομάδας, Νίκος Πλυτάς, έχει καταστρώσει τα πλάνα του, σε απόλυτη συνεργασία με τον προπονητή Μάκη Λυκούδη κι έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν τόσο από την εγχώρια σκηνή όσο και από το εξωτερικό, ώστε η ομάδα τη νέα χρονιά να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω, που συνεπάγεται την είσοδο στα play off, ακόμα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Επιθυμία των «πρασίνων» μάλιστα είναι να αποκτηθούν δύο ακόμα ξένοι (στις τάξεις της ομάδας παραμένει ο Μίλαν Γιάντσιτς) εξαντλώντας το δικαίωμα που έχουν από πέρσι οι ομάδες στο θέμα των αλλοδαπών πολιστών (ένας ξένος και δύο κοινοτικοί).