Με το βλέμμα στον Εργοτέλη

Με το βλέμμα στον ΕργοτέληΧωρίς τον προπονητή της ομάδας, Κώστα Ταράση, ο οποίος επέστρεψε αργά χθες το βράδυ στην Αθήνα από τις Σέρρες, όπου είχε πάει -στη γενέτειρα του- για να ασκήσει τα εκλογικά του δικαιώματα, ξεκίνησε χθες η προετοιμασία των Νέων του Παναθηναϊκού για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου κόντρα στον Εργοτέλη στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οι «πράσινοι», μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Άρη Κυριαζή.

Tο μυαλό όλων βρίσκεται στη σαββατιάτικη αναμέτρηση στην Κρήτη, όπου το «τριφύλλι» θα επιδιώξει να κάνει το δύο στα δύο, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά, ευχάριστο γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Παναγιώτη Βλάχου, ο οποίος προπονήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του ιατρικού επιτελείου.

Πάντως, δύσκολα ο Ταράσης θα ρισκάρει τη συμμετοχή του στο επόμενο ματς. Από κει και πέρα, ο Μπουτζίκος συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί και αναμένεται τις επόμενες μέρες να είναι έτοιμος, ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Δημήτρης Ντάρλας που ακόμα ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Τέλος, το μενού της προπόνησης περιλάμβανε αερόβιες ασκήσεις και γυμναστήριο.

Έφηβοι: Μετρούν αντίστροφα για «Μπάρτσα»
Την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας έκαναν χθες οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Σαββάτου με τον Άγιο Δημήτριο στην Παιανία. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Βαγγέλης Σάμιος και οι παίκτες του περιμένουν με ανυπομονησία αυτή την αναμέτρηση, θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Από κει και πέρα,  το χθεσινό πρόγραμμα, όπως αναμενόταν δεν ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τους «πράσινους» και περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής και ενδυνάμωση. Με την υπόλοιπη ομάδα δεν προπονήθηκαν οι Καπίνος, Βλάχος και Μαρίνης, ωστόσο, και οι τρεις από αύριο αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του Σάμιου.