oldman

Η εμφάνιση κρίνει το μέλλον του

Μπορεί ο Πάουλο Κάμπος να τονίζει πως έχει συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα πέντε χρόνια, ωστόσο μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου. Τα σενάρια των τελευταίων ημερών κάνουν λόγο πως αν η εικόνα του Αστέρα στο ματς με τον Παναθηναϊκό είναι απογοητευτική, τότε το μέλλον του Βραζιλιάνου προπονητή χαρακτηρίζεται δυσοίωνο. Βέβαια, σε περίπτωση ήττας που συνοδεύεται από καλή εμφάνιση υπάρχει το ελαφρυντικό ότι η ομάδα της Τρίπολης είχε μπροστά της ένα μεγάλο αντίπαλο, όπως το «τριφύλλι».

Εξάλλου, την αναμέτρηση θα παρακολουθήσουν από κοντά οι δυο ισχυροί άνδρες των νεοφώτιστων, οι κ.κ. Καϋμενάκης, Μπάκος.

**Στις μέρες μας και αφού πλέον τα κινητά είναι ένας μέρος της ζωής μας, έχει γίνει… θεσμός ο ήχος της εισερχόμενης κλήσης να παραπέμπει σε τραγούδια τα οποία αποτελούν προσωπική επιλογή του καθενός. Σε αυτόν τον κανόνα δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση ο Ελίνι Δημούτσος, που το κινητό του χτυπά στους ρυθμούς του « Ηolly Dolly song», το οποίο έγινε γνωστό από την εκπομπή «Το Μεγάλο Παζάρι» και έχει ιδιαίτερη απήχηση στη νεολαία.

**Ο Τότης Φυλακούρης έδωσε το «παρών» το απόγευμα της Παρασκευής στο περίπτερο του Παναθηναϊκού στη διεθνή έκθεση αθλητισμού και για ακόμα μια φορά με το γνωστό του χιούμορ έκανε πολύ κόσμο να χαμογελάσει. Μάλιστα, απέναντι από το περίπτερο των «πρασίνων» υπήρχε μια έκθεση με αναπαυτικές πολυθρόνες, τις οποίες ο παλαίμαχος άσος δεν έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει και με τις ατάκες του να κλέψει την παράσταση.

**Να εξηγούμαστε για να μην παρεξηγούμαστε όσον αφορά την πορεία των Νέων του Παναθηναϊκού στα μέχρι τώρα παιχνίδια και την εικόνα που έχουν δείξει οι πιτσιρικάδες του «τριφυλλιού» εντός αλλά και εκτός αγωνιστικών χώρων. Σίγουρα, το ταλέντο από τα παιδιά που ανήκουν στην ομάδα δεν λείπει. Αντιθέτως, μιλάμε για εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που δυστυχώς αν δεν σκύψουν το κεφάλι και δουλέψουν θα μείνουν ταλέντα. Κάτι που θα κάνει κακό και στους ίδιους αλλά φυσικά και στον Παναθηναϊκό, που περιμένει πολλά από τα φυτώριά του. Οι μικροί θα πρέπει να καταλάβουν – ας ρωτήσουν και τους παίκτες της περσινής ομάδας – ότι για να γίνουν επαγγελματίες και να κάνουν καριέρα θα πρέπει – το τονίζουμε και πάλι – να δουλέψουν. Να σκύψουν το κεφάλι και να δουλέψουν… Αλλιώς τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Για πολλούς…

«Διπλό στην Τρίπολη»
Καλησπέρα. Η ομάδα μας έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και θα πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τη νίκη, συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγωνιστικών, που έχουν σκορπίσει αισιοδοξία σε όλους τους φίλους της ομάδας. Μια νίκη σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας, μιας και η ΑΕΚ μόνο εύκολο έργο δεν θα έχει απέναντι στον Πανιώνιο και είναι πολύ πιθανό να στραβοπατήσει κι έτσι να μας δοθεί η ευκαιρία να πάρουμε κεφάλι από νωρίς. Βέβαια, το ματς θέλει μεγάλη προσοχή και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, που θα διψάει να κάνει την έκπληξη, γιατί θα έχουμε πρόβλημα. Πάντως, αν παίξουμε σαν Παναθηναϊκός θα το πάρουμε το ματς και εύκολα.
Γιάννης Λάμπρου- Καλαμάτα

Media Green
Τίναξε στον αέρα τον προγραμματισμό που είχαν κάνει στον Ant1 και το «Σούπερ Σάββατο» το εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, αφού η «ζωντανή» εκπομπή διακόπηκε για να «παίξουν» στον αέρα οι ομιλίες του Γιώργου Παπανδρέου, του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Κώστα Σκανδαλίδη.  Άδικο το τρέξιμο των συναδέλφων για να βγάλουν θέματα! Έτσι δεν προβλήθηκε και η κόντρα ΠΑΕ – Ερασιτέχνη.

Το ωραίο είναι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA,  η μοναδική που πέτυχε δύο νίκες (εντός – εκτός), αλλά με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα κανείς δεν ασχολείται με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με τα όσα συμβαίνουν εκτός, και τον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και αποδείξεων μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ! Μήπως να επιληφθεί του θέματος ο Γιώργος Αυτιάς, που είναι «μανούλα» στα οικονομικά;

Δημοσιογραφική κοσμοσυρροή αναμένεται σήμερα στο γήπεδο της Τρίπολης, αφού η απόσταση (164 χιλιόμετρα) αλλά και η ώρα του αγώνα (19.00) επιτρέπει σε πολύ κόσμο να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας.

Τρομερή κωλοτούμπα του Σάββα Θεοδωρίδη, χθες στο Alter, για την παραμονή του Τάκη Λεμονή. Άλλα έλεγε τις προάλλες, αλλά του τα χάλασε το διπλό στη Βρέμη.

Έναρξη του Πρωταθλήματος Τύπου, με την ποδοσφαιρική ομάδα της «Αθλητικής Ηχούς» να παραχωρεί λευκή ισοπαλία στην Καθημερινή, μετά από μια πολύ δυνατή αναμέτρηση στο «καμίνι» του Καματερού! Στις άλλες αναμετρήσεις ΝΕΑ-ΕΡΤ 2-2, ΓΓΑ-SuperSport FM 1-1, ΙΜΑΚΟ-ΣΕΦΑ 1-2, Εξπρές-Goal News 3-1, Alter-Alpha 3-1, Espresso-EuroSport 0-7, Ηθοποιοί-Ant1 1-2, OAKA-Ριζοσπάστης 2-4.
Τέλος, στο φιλικό Contra-Σχολές Μωραΐτη 2-4.

Η βαθμολογία
1.EuroSport 7-0 3
2. Ριζοσπάστης 4-2 3
3. Εξπρές 3-1 3
4. Alter 3-1 3
5. ΣΕΦΑ 2-1 3
6. Ant1 2-1 3
7. ΝΕΑ 2-2 1
8. ΕΡΤ 2-2 1
9. ΓΓΑ 1-1 1
10. SuperSport FM 1-1 1
11. Αθλητική Ηχώ 0-0 1
12. Καθημερινή 0-0 1
13. IMAKO 1-2 0
14. Ηθοποιοί 1-2 0
15. OAKA 2-4 0
16. Goal News 1-3 0
17. Alpha 1-3 0
18. Espresso 0-7 0
19. Contra – –