Εκτός ο Σπανούλης

Εκτός ο ΣπανούληςΟύτε αυτή τη φορά θα είναι όλη η ομάδα μαζί. Ο Παναθηναϊκός αναχωρεί σήμερα για την Κύπρο και το τουρνουά της Λεμεσσού, αλλά ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα ακολουθήσει την αποστολή, καθώς τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση.  Ο Σπανούλης υπέστη θλάση σε μια φάση της προπόνησης, άφησε το παρκέ και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί το πόσο σοβαρή είναι η κατάστασή του και το πόσο καιρό θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης.

Το δεδομένο είναι ότι δεν θα ταξιδέψει στην Κύπρο και ότι θα ακολουθήσει άμεσα θεραπεία, ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Δεν τον ξεχνά ο ιδιοκτήτης των Ρόκετς
Εκεί στο Χιούστον δύσκολα θα ξεχάσουν τον Vspan από ότι φαίνεται και δεν είναι μόνο οι φίλαθλοι ή ο Γιάο Μινγκ, ο οποίος αναφέρεται συχνά σε αυτόν. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του ιδιοκτήτη των Ρόκετς, Λες Αλεξάντερ, ο οποίος σε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης ρωτήθηκε για τον Έλληνα γκαρντ και την άρνησή τουνα επιστρέψει στις ΗΠΑ από την Ελλάδα για μια δεύτερη χρονιά στο ΝΒΑ: «Δυστυχώς για εμάς ήταν ένα βήμα πίσω. Πιστεύαμε πραγματικά ότι είχαμε έναν πολύ καλό παίκτη στα χέρια μας και για το αύριο της ομάδας. Δυστυχώς όμως δεν πήγαν τα πράγματα όπως θέλαμε και ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα…»