Δύο στα δύο με πολύ καλό Βελίδη

Δύο στα δύο με πολύ καλό ΒελίδηΗ προηγούμενη αγωνιστική όσον αφορά τις εμφανίσεις των δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και έχουν δοθεί υπό τη μορφή δανεισμού, σε ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής, ανέδειξε ως πρόσωπο τον Περικλή Μπουσινάκη. Ο μέσος του Παναιτωλικού οδήγησε τους Αγρινιώτες σε νίκη με 6-3 επί της Ηλιούπολης. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το τι έκαναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Εκτός του Μπουσινάκη, πολύ καλά τα πήγε στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής και ο Βελίδης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας και προχθές συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, βοηθώντας τον Διαγόρα να επικρατήσει του Παναιτωλικού 2-1. Αυτή είναι η δεύτερη νίκη των «κυανέρυθρων», που βρίσκονται στην κορυφή, έχοντας ως κορυφαίο τον Βελίδη, που και στον αγώνα στη Ρόδο, έδειξε στοιχεία του πλούσιου ταλέντου του.

Προσπάθησε ο Μπουσινάκης
Στο παιχνίδι του Διαγόρα με τον Παναιτωλικό, ήρθαν αντιμέτωποι οι Βελίδης και Μπουσινάκης. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αγρινίου, προσπάθησε να πετύχει κάτι καλό, ήταν δραστήριος αγωνιζόμενος για 90 λεπτά, χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει σημαντικά τον φίλο του.

Λίγα λεπτά αγωνίστηκε ο Γκάντσεφ
Η ομάδα του, ο ΟΦΗ, πανηγύρισε μία ευρεία νίκη με 4-1 επί του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης, όμως ο Βλάντιμιρ Γκάντσεφ δεν μπορεί να κριθεί. Ο Βούλγαρος μέσος μπήκε ως αλλαγή στο 86’ στη θέση του Ρουμπάκη, όταν πια το παιχνίδι είχε ουσιαστικά είχε τελειώσει.

Πανηγύρισε τη νίκη ο Κρητικός
Στο γήπεδο της Ριζούπολης, ο Εθνικός κατάφερε την Κυριακή απέναντι στην Κέρκυρα να πετύχει την πρώτη του φετινή νίκη. Για τους «κυανόλευκους» αγωνίστηκε για 73 λεπτά (στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Μάτεγιτς). Ο νεαρός επιθετικός είχε κατά γενική ομολογία πολύ καλή παρουσία, βαθμολογούμενος από το σύνολο του Τύπου με 6 και πάνω. Όσον αφορά τον έτερο «πράσινο» του Εθνικού, τον Γιώργο Σικαλιά, δεν πήρε λεπτό συμμετοχής.

Απροσπέλαστος ο Πάγκαλης
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, μετά την πρεμιέρα, ο Αλέξανδρος Πάγκαλης, έδειξε τις δυνατότητές του. Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης Βόλου, όπως και στο ματς με την Καρδίτσα (νίκη με 2-1 εκτός έδρας), έτσι και στο πρώτο εντός έδρας, ήταν από τους κορυφαίους της Νίκης, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Εθνικό Κατερίνης (3-1). Ο Πάγκαλης αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά και έδειξε πως θα είναι βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του Βόλου.

Κορυφαίος ο Κωνσταντινίδης από τους τέσσερις του Κορωπίου
Η ομάδα με τους περισσότερους δανεικούς από τον Παναθηναϊκό, είναι το Κορωπί, καθώς αγωνίζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Αλέξανδρο Κωνσταντινίδη, Πέτρο Κραβαρίτη, Ανδρέα Μανδύλη και Βασίλη Γαλάνη. Στο ματς απέναντι στη Ρόδο (εντός έδρας ήττα 1-2), ξεκίνησαν και οι τέσσερις στην βασική ενδεκάδα. Αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος κέρδισε πέναλτι, ενώ ήταν συνεχή πηγή κινδύνου για τους Ροδίτες. Θετικός, παρά την ήττα, ήταν και ο Κραβαρίτης, που είχε τρεις πολύ καλές επεμβάσεις, όμως προδόθηκε από την τύχη, καθώς το πρώτο τέρμα μπήκε μετά από κόντρα και το δεύτερο στις καθυστερήσεις, όταν οι παίκτες του Κορωπίου πίεζαν. Ο Μανδύλης έπαιξε όλο το ματς, ενώ ο Γαλάνης αντικαταστάθηκε στο 59’ από τον Τζαναβάρα. 

Άτυχοι οι Κατράνας, Ζαραδούκας
Όσον αφορά όσους δεν αγωνίστηκαν, οι πιο άτυχοι ήταν δίχως αμφιβολία οι Αυγερινός Κατράνας και Γιάννης Ζαραδούκας. Οι ποδοσφαιριστές του Πανσεραϊκού, ενώ ήταν βέβαιο ότι θα βρίσκονταν στην αποστολή για το ματς με τον Ηλυσιακό στο Ζωγράφου, τραυματίστηκαν στην τελευταία προπόνηση και έμειναν εκτός αποστολής. Ο αριστερός μπακ έδωσε το παρών στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», βρίσκοντας την ευκαιρία να βρεθεί με φιλικά του πρόσωπα. Τέλος, τόσο ο Δριστέλας, όσο και ο Στάθης δεν αγωνίστηκαν ούτε λεπτό στους αγώνες της Καστοριάς και της Καλαμαριάς αντίστοιχα.