Δείχνουν το δρόμο

Δείχνουν το δρόμοΗ ώρα που περίμεναν όλο το καλοκαίρι στο στρατόπεδο των  Νέων του Παναθηναϊκού, έφτασε, καθώς, οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα στις 11:00 τον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας του Κώστα Ταράση είναι η νίκη και μόνο η νίκη, η οποία έχει διπλή σημασία, μιας και μια πιθανή επικράτηση επί του «αιωνίου» και μάλιστα με το καλημέρα δίνει στους παίκτες εκτός από τους τρεις βαθμούς και το ψυχολογικό προβάδισμα εν όψει της συνέχειας.

Από και κει πέρα, και όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις των πιτσιρικάδων, η ατμόσφαιρα που υπάρχει είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική, αφού οι  νεαροί  άσοι, όπως τόνιζαν στα αποδυτήρια καθ’όλη την διάρκεια της εβδομάδας, είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα, απαντώντας στα περσινά αίσχη του Ρέντη-όπου μέλη της ομάδας προπηλακίστηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού- με  πολλά γκόλ.

Πολλές απουσίες
Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Ταράσης, δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τους Νίκο Μπουτζίκο, Δημήτρη Ντάρλα, Παναγιώτη Βλάχο που είναι τραυματίες αλλά και τους Νικόλα Κονδύλη, Παναγιώτη Κατσίκη και Σταύρο Τζορμπατζίδη που δεν μπορούν να συμμετάσχουν στο ματς, μιας και δεν είναι έτοιμα τα δελτία τους. Μάλιστα, για να συμπληρωθεί η αποστολή ο έμπειρος τεχνικός έχει συμπεριλάβει και τους τρεις τερματοφύλακες (Παυλόπουλος, Ιωσήπου, Ταμπάκης) και τον ποδοσφαιριστή των Εφήβων  Μαρίνη. Τέλος, χθες το πρωί διεξήχθη και η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τόνωση για περίπου σαράντα λεπτά.

Οι έντεκα εκλεκτοί
Τώρα, η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ταράσης, σύμφωνα πάντα με αυτά που έχει δείξει στις προπονήσεις, θα αποτελείται από τους εξής: Κάτω από την εστία του «τριφυλλιού» θα είναι ο Παυλόπουλος, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Παντίδος, Σαμουράκης, αριστερό μπακ ο Κυριακάκος και δεξί ο Νταντάμης. Στον χώρο του κέντρου, ως αμυντικά χαφ θα παίξουν οι Λαγός και Σάμιος, αριστερά θα βρίσκεται ο Φελέκης και δεξιά ο Μιχαλόλιας. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Τσιφλίδης και μοναδικός προωθημένος ο Κάρδαρης.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα
Σάββατο11:00: Αστέρας Τρίπολης- Λάρισα(Αθλητικό κέντρο Δήμου Τρίπολης), 17:00 Ατρόμητος- Λεβαδειακός(Αθλητικό κέντρο Μαζαράκη) Κυριακή 2\9 10:00 Άρης Πανιώνιος(Δημοτικό γήπεδο Βασιλικών), 11:00 Βέροια- ΑΕΚ(Δημοτικό στάδιο Βέροιας), ΟΦΗ-Απ. Καλαμαριάς (Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο), 17:00 Σκόντα Ξάνθη-Π.Α.Ο.Κ( Αθλητικό κέντρο ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη).