Για το «δύο στα δύο» το «τριφύλλι»

Επιμέλεια: Ηλίας Παπαϊωάννου

«Μόνο νίκη» είναι το σύνθημα που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης στη Γλυφάδα με την ΕΑ Πατρών (19:00, Σπορ +) για τη 2η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Οι «πράσινοι», που όπως είναι φυσικό δεν είναι 100% έτοιμοι, θα επιδιώξουν μπροστά στον κόσμο τους, ακόμη και αν χρειαστεί να μπει σε δεύτερη μοίρα το θέαμα, να ζευγαρώσουν τις νίκες τους σε ισάριθμους αγώνες Πρωταθλήματος.

Αντιμέτωπος με την πρώην του ομάδα, την ΕΑ Πατρών, θα βρεθεί απόψε ο πασαδόρος του «τριφυλλιού», Σάκης Ψάρρας, ο οποίος δηλώνει ότι η αποψινή αντίπαλος θέλει προσοχή: «Η Πάτρα είναι μία φιλόδοξη ομάδα και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Όλοι οι παίκτες προέρχονται από μία διαδικασία σκληρών προπονήσεων και σίγουρα δεν έχουμε βρει 100% το ρυθμό μας» δήλωσε στην «Α.Η.» ο μεγάλος εκ των αδελφών Ψάρρα του φετινού Παναθηναϊκού.

Χθες οι παίκτες του Μάουρο Μπερούτο ανέλυσαν την αποψινή τους αντίπαλο μέσω βίντεο και σήμερα το πρωί θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση (σερβίς-υποδοχή) πριν από το ματς.

Σήμερα τα σπουδαία για Ανδρεάδη
Από τα χείλη του γιατρού Γιώργου Τσικούρη και του φυσικοθεραπευτή Δημήτρη Καραθανάση, που θα αποφανθούν για το πότε θα ενσωματωθεί στην ομάδα ο διεθνής κεντρικός, Ανδρέας Ανδρεάδης, κρέμονται σήμερα οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Η χθεσινή μαγνητική τομογραφία του παίκτη έδειξε ότι υπάρχει ακόμα ένα μικρό οστικό οίδημα και γι’ αυτό το λόγο ο Εβρίτης άσος υποβλήθηκε και σε αξονική.

Στην Αθήνα η ΕΑ Πατρών
Χωρίς τον διεθνή άσο της Βενεζουέλας, Τόμας Ερέου, που την Παρασκευή θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον τραυματισμένο του ώμο, έφτασε χθες το απόγευμα οδικώς από την αχαϊκή πρωτεύουσα στην Αθήνα η Ένωση Αθλοπαιδιών Πατρών. Η ομάδα του Γιώργου Χριστόπουλου αποτελούμενη από τους Γκιούρδα, Μπεκιάρη, Γιούρισιτς, Ζέκοφ, Ντιάζ, Αρμενάκη, Κιόση, Δημητρακόπουλο, Λαμπρόπουλο, Μπέλλο, Καραγκιόζη και Γιάννη Αχιλλεόπουλο, που δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα θα επιδιώξει κόντρα στους «πράσινους» να κάνει… σεφτέ στο φετινό Πρωτάθλημα.

Αντι – Γεροθόδωρος ο Ονόπας
Λόγω ασθένειας του Επαμεινώνδα Γεροθόδωρου, η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ προχώρησε στην αντικατάσταση του διεθνούς διαιτητή από τον αγώνα Παναθηναϊκός-ΕΑ Πατρών στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών. Έτσι, ο Δημήτρης Ονόπας θα είναι δεύτερος ρέφερι, με πρώτο τον Παναγιώτη Ρουσάκη στην αναμέτρηση της Γλυφάδας.

Τετάρτη 3/10
19:00 Γλυφάδα, Παναθηναϊκός-ΕΑ Πατρών (Ρουσάκης-Ονόπας)
19:00 Λαμία, ΓΣ Λαμία-ΠΑΟΚ (Γεωργουλέας-Μυλωνάκης) Star Κεντρικής Ελλάδας
19:00 Μίκρα, Ηρακλής Liu Jo-Πανελλήνιος ΓΣ(Λέκκας-Αμασιάδης)
19:00 Μίλωνα, ΑΟΝΣ Μίλων-Ολυμπιακός (Δεληκωστίδης-Βουδούρης)
20:00 Ζηρίνειο, ΑΟ Κηφισιάς-ΑΕΚ (Βαρθαλίτης-Τριανταφύλλου)
20:30 Αλεξάνδρειο, Άρης Μαρμούρης ΑΕ-Εθνικός Αλεξ. (Πανούτσος-Γεωργιάδης)

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)
1. Ολυμπιακός  3β (3-0)
2. Άρης 3β (3-0)
3. Εθνικός Αλ. 3β (3-0)
4. Παναθηναϊκός 3β (3-1)
5. Ηρακλής 3β (3-1)
6. ΑΕΚ 2β (3-2)
7. ΓΣ Λαμίας 1β (2-3)
8. ΠΑΟΚ 0β (1-3)
9. Μίλωνας 0β (1-3)
10. ΑΟ Κηφισιάς 0β (0-3)
11. ΕΑ Πάτρας 0β (0-3)
12. Πανελλήνιος 0β (0-3)