Αναβολή λόγω καύσωνα

Επιμέλεια: Στάθης Μασκαλίδης

Αναβολή λόγω καύσωναΤην προσεχή Παρασκευή στις 17:30 στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των «πρασίνων» προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα το  Δ.Σ που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. Αιτία της αναβολής της χθεσινής συγκέντρωσης ήταν το κύμα καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες μέρες ολόκληρη τη χώρα. Παράλληλα με το ΔΣ στην προσεχή σύσκεψη θα γίνουν γνωστά και τα πρόσωπα που θα αναλάβουν συγκεκριμένα πόστα στα τμήματα του «τριφυλλιού».

Εν αναμονή του Κυριαζή
Σήμερα αναμένεται να λήξει το θέμα του σήριαλ της απόκτησης του Έλληνα ακραίου στον Παναθηναϊκό, για την θέση του οποίου εξετάστηκαν αρκετοί παίκτες, αλλά η διοίκηση του Κυπελλούχου κατέληξε στη λύση του Χρύσανθου Κυριαζή. Ο Πρεβεζάνος άσος του ΠΑΟΚ, θα συναντηθεί τελικά απόψε με τον πρόεδρο του «δικέφαλου του Βορρά», Γιώργο Ανδρέου προκειμένου να συζητήσουν για κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν αλλά και για την αντιπρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον παίκτη ενόψει της νέας χρονιάς.

Παράλληλα το ναυάγιο των συζητήσεων για την επιστροφή του Στάθη Ντονά, ο οποίος εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα παραμείνει και φέτος στην ΑΕΚ, προβληματίζει ιδιαίτερα το «τριφύλλι», που ακόμη όμως δεν έχει προχωρήσει επίσημα για την απόκτηση κάποιου άλλου παίκτη, μολονότι πληθαίνουν οι φωνές που θέλουν τον Χρήστο Μπέλλο να καλύπτει το παραπάνω κενό.

Στην Εθνική ο Ρούλης
Μετά τον τεχνικό του «τριφυλλιού», Νίκο Μπουτσουρή που από την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος προσφέρει αμίσθί τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα, ένας ακόμη μέλος της «πράσινης» οικογένειας βοηθάει στο έργο που γίνεται όλο αυτόν τον καιρό στην ομάδα του Αλέκου Λέωνη εν όψει του Eυρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ο λόγος για τον «αιώνιο έφηβο» του βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ρούλη Αγραπιδάκη που πρόσφατα ήταν ένα από τα θύματα των σαρωτικών αλλαγών που προκάλεσε στο «τριφύλλι» η νέα τάξη πραγμάτων στην προσπάθεια της διοίκηση της ομάδας να λειτουργήσει φέτος ο Κυπελλούχος Ελλάδας σε ιταλικά πρότυπα. Ο Αγραπιδάκης δέχθηκε ήδη την τιμητική αυτή πρόταση και εδώ και λίγες μέρες συνεργάζεται με τον ομοσπονδιακό τεχνικό για το καλό του ελληνικού βόλεϊ.

Κόντρα στις κορυφαίες η Κοκκιναρίου
Το Grand Prix της IAAF «Τσικλητήρεια», που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας θα είναι ο επόμενος σταθμός της Ειρήνης Κοκκιναρίου. Η πρωταθλήτρια των 3.000μ. στιπλ, που στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, βελτίωσε την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στη χώρα μας, τερματίζοντας σε 9:42.97, ενώ το Σαββατοκύριακο αγωνίστηκε και στο Μπρούνο Ζάουλι για λογαριασμό της εθνικής ομάδας γυναικών, τρέχοντας τόσο στα στιπλ όσο και στα 1.500μ., θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τη Ρωσίδα κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ με 9:01.59 Γκουλνάρα Σαμίτοβα, την Πολωνή Βιολέτα Γιοβάνοβα από την Πολωνία, που πέρσι είχε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο, και τη Λευκορωσίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης Αλέσια Τούροβα.

Πέντε «πράσινοι» στη Σόφια
Το πρόγραμμα της Κοκκιναρίου είναι αρκετά φορτωμένο αυτές τις μέρες, καθώς μετά τα Τσικλήτηρεια, θα αγωνιστεί και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που θα διεξαχθεί στη Σόφια,  4-5 Ιουλίου. Στην αποστολή για τη διοργάνωση, που ανακοίνωσε χθες η ΕΠΥΑ, μετέχουν ακόμη οι Θόδωρος Αναγνώστου (3.000μ. Στιπλ), Μάριος Ευαγγέλου (Επί κοντώ), Γιάννης Μπαρλής (Σφυροβολία) και Αλεξάνδρα Παπαγεωργίου (Σφυροβολία). Τέλος, ο Ανδρέας Περβολάρης, θα είναι μεταξύ των αθλητών που θα εκπροσωπήσουν τα ελληνικά χρώματα στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνθέτων αγωνισμάτων ανδρών (Α΄ κατηγορία, 7-8 Ιουλίου, Πολωνία).