Ένα πολυεργαλείο στον Παναθηναϊκό

Επιμέλεια: Λεωνίδας Ταβουλάρης

Ένα πολυεργαλείο στον ΠαναθηναϊκόΟ Παναθηναϊκός συνεχίζει να εκπλήσσει στις μεταγραφές του, φέρνοντας αρκετές παίκτριες, καταξιωμένες στο χώρο, που θα βοηθήσουν την ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να κάνει το «μπαμ» στην Ευρώπη. Μετά την Λόζανζιτς και την Άνταμς από την εγχώριο αγορά, η «πράσινη» διοίκηση ανακοίνωσε την 25χρονη Τρίσα Μπράτφορντ. Η Μπράτφορντ κατάγεται από την Αμερική. Είναι απόφοιτη του κολεγίου της Μινεσότα όπου έπαιζε βόλεϊ, έχοντας αποκτήσει αρκετά πρωταθλήματα.

Έχει ύψος 1.83μ. και αποτελεί πολυεργαλείο στα χέρια του κάθε προπονητή. Αυτό αποδεικνύεται και από τις διακρίσεις που είχε στην Αμερική, ως κορυφαία μπλοκέρ αλλά και ως κορυφαία επιθετικός. Στην Ευρώπη είναι δύο χρόνια. Ο πρώτος της σταθμός ήταν η Αυστρία, έπειτα η Ισπανία και αργότερα στην Τουρκία. Όσοι την γνωρίζουν την θεωρούν πολύ καλό παιδί και πολύ καλή παίκτρια, πολλά υποσχόμενη. Αυτή τη  στιγμή η Μπράτφορντ βρίσκεται στο Λος Άντζελες και περιμένει να φτιαχτούν τα χαρτιά της ώστε να έρθει στη χώρα μας.   

Ανορθόδοξο φιλικό
Φιλικό αγώνα έδωσε χτες η αντρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Δυναμό Βουκουρεστίου, στο κλειστό της Γλυφάδας. Ένα ανορθόδοξο φιλικό, αφού οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν χωρίς λίμπερο, με πολλούς απόντες και με τους κεντρικούς να βγάζουν τις υποδοχές. Το «τριφύλλι» γνώρισε «φιλική» ήττα με 3-1 (32-30, 18-25, 20-25, 23-25) σετ. Σήμερα και αύριο όσοι βρίσκονται στην ομάδα θα πάρουν ρεπό για να ξεκουραστούν.