Με πολλές ελλείψεις και αυτή την εβδομάδα οι Νέοι

Με πολλές ελλείψεις και αυτή την εβδομάδα οι ΝέοιΌπως και την εβδομάδα που μας πέρασε, έτσι και σε αυτή που αρχίζει σήμερα, οι προπονήσεις της ομάδας των Νέων θα πραγματοποιούνται με πολλές ελλείψεις. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Ταράσης δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Παντίδο, Σάμιο, Τζορμπατζίδη, Λαγό, Παυλόπουλο, Νταντάμη και Τσίτση, οι οποίοι θα συνεχίσουν να προπονούνται με την πρώτη ομάδα, μέχρι να επιστρέψουν οι διεθνείς. Εκτός όμως από του εφτά που αναφέραμε παραπάνω, απόντες θα είναι οι Φελέκης και Μπουτζίκος που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων, αλλά και ο Σαμουράκης, που θα βρίσκεται στις προεπιλογές της Νέων.

Δυστυχώς, για τον έμπειρο τεχνικό αυτά δεν θα είναι και τα μοναδικά προβλήματα (αν και το να απουσιάζουν ποδοσφαιριστές για Εθνικές και πρώτη ομάδα, είναι περισσότερο χαρά και λιγότερο πρόβλημα), μιας και ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών οι Κάρδαρης και Νικολέτος.

Ο πρώτος υποβλήθηκε σε εγχείρηση και παρότι ο ίδιος λέει πως μπορεί να προπονηθεί ακόμα και σήμερα, οι άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να τον ξεκουράσουν έως την Πέμπτη. Ο δεύτερος είχε πυρετό και αν έχει πέσει, τότε θα προπονηθεί κανονικά. Με δεδομένες τις τόσο πολλές ελλείψεις η προπόνηση θα γίνει είτε μαζί με τους Εφήβους, είτε ο Ταράσης θα πάρει παίκτες από την εφηβική ομάδα και θα γίνει η προπόνηση κανονικά.

Εν αναμονή του φιλικού με Ολυμπιακό οι Έφηβοι

Στους Εφήβους ο Βαγγέλης Σάμιος δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα έχει όλους του ποδοσφαιριστές στην διάθεσή του. Την προσεχή Πέμπτη οι μικροί θα συνεχίσουν τα φιλικά, αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Παιανία και θα αρχίσει στις 16:00.