Από την Πέμπτη πλήρεις

Από την Πέμπτη πλήρεις Με τα γνωστά προβλήματα των τελευταίων ημερών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση των Νέων. Ο Κώστας Ταράσης δεν είχε στη διάθεσή του τους παίκτες που προπονούνται με την πρώτη ομάδα, ενώ επίσης απόντες ήταν οι Μπουτζίκος και Φελέκης που είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων (φιλικό με Κεραυνό Κερατέας), αλλά και ο Σαμουράκης που βρισκόταν στις προεπιλογές της Mικτής Αθηνών. Τέλος, απουσίασαν και οι Βλάχος και Ντάρλας, που δεν ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούν.

Με δεδομένες τις πολλές απουσίες, που δεν επέτρεπαν να γίνει κανονικά προπόνηση, ενώθηκαν τα δύο τμήματα (Έφηβοι και Νέοι) και υπό τις οδηγίες των Ταράση και Σάμιου έκαναν μαζί προπόνηση. Στον αντίποδα, οι Νικολέτος και Μιχαλόλιας, που τις προηγούμενες ημέρες δεν προπονούνταν, τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Πλέον ο Κώστας Ταράσης μετράει αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να επιστρέψουν οι παίκτες της πρώτης ομάδας από τις υποχρεώσεις τους με τις εθνικές ομάδες, καθώς έτσι θα επιστρέψουν και οι μικροί και θα μπορεί η ομάδα να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τα ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.  

Περιμένουν πώς και πώς τον Ολυμπιακό
Δέκα μόλις ημέρες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου περιμένουν πώς και πώς το αυριανό φιλικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Παιανία και σίγουρα θα είναι το καλύτερο τεστ εν όψει της πρεμιέρας, καθώς και οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο προετοιμασίας.