Χωρίς Παντίδο, Φέτση με Εργοτέλη

Χωρίς Παντίδο, Φέτση με ΕργοτέληΜε δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι «πράσινοι» απέναντι στον Εργοτέλη, στο ματς που θα διεξαχθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής. Ο Κώστας Ταράσης, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Παντίδο και Φώντα Φέτση. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, όμως δεν θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στην Κρήτη. Ο λόγος είναι πως έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα των Παίδων.
Συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Σεμερτζίδη, θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 24 έως τις 24 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή εκτός της Ελλάδας και των Γερμανία, Βελγίου και Ολλανδίας.

Από τη στιγμή που το ματς με τους Κρητικούς γίνεται στις 22, οι Παντίδος και Φέτσης δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν. Πάντως, ο Ταράσης, αν δεν τύχει κάτι απρόοπτο, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεση του, μιας και μέχρι το ματς με τον Εργοτέλη αναμένονται να έχουν επιστρέψει οι Μπουτζίκος, Ντάρλας και Βλάχος που τώρα είναι εκτός.

Δέκα επιστροφές

Όσον αφορά την προετοιμασία των «πρασίνων» γι’ αυτό το παιχνίδι, από σήμερα θα μπορεί ο Κώστας Ταράσης να κάνει  κανονικά τις προπονήσεις, καθώς επιστρέφουν στην ομάδα, όχι ένας και δύο, αλλά δέκα  ποδοσφαιριστές. Αναφερόμαστε αρχικά στους διεθνείς Μπουτζίκο και Φελέκη (ο πρώτος θα συνεχίσει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε), στον Σαμουράκη που γυρνάει από την Μικτή Αθηνών αλλά και στους Παυλόπουλο, Λαγό, Παντίδο, Σάμιο, Τζορμπατζίδη, Τσιφλίδη και Νταντάμη, οι οποίοι προπονούνταν με την ανδρική ομάδα. Στον αντίποδα εκτός προπονήσεων θα συνεχίσουν να βρίσκονται τις επόμενες μέρες οι Βλάχος και Ντάρλας, που ακολουθούν θεραπεία.

Πολύ καλή παρουσία Φελέκη

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Δημήτρης Φελέκης στα δύο φιλικά που αγωνίστηκε με την φανέλα της Εθνικής Νέων, που κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό της Αυστρίας. Ο νεαρός άσσος του «τριφυλλιού», τόσο στο ματς με τον Κεραυνό Κερατέας όσο και σε αυτό με τον Αθηναϊκό, αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αλέξη Αλεξίου. Από κει και πέρα, και όσον αφορά τον έτερο «πράσινο» που βρισκόταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ,Νίκο Μπουτζίκο,  δεν αγωνίστηκε σε κανένα από τα δύο φιλικά, καθώς συνέχισε να ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα που του έχει χορηγηθεί ώστε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.