Στην Νέων Μπουτζίκος, Φελέκης

 Επιμέλεια: Νίκος Αθανασίου

Στην Νέων Μπουτζίκος, ΦελέκηςΜπορεί ο Παναθηναϊκός να έμεινε για λίγο καιρό χωρίς εκπρόσωπο στην Εθνική Νέων, μετά την προώθηση του Δημούτσου και του Νίνη στην Ελπίδων, ωστόσο, αυτό δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο νέος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Αλέξης Αλεξίου, ανακοίνωσε χθες τους παίκτες που θα πάρουν μέρος στις προπονήσεις της ομάδας, στους οποίους συμπεριέλαβε τον Νίκο Μπουτζίκο και τον Δημήτρη Φελέκη, από τους  πιο ελπιδοφόρους νεαρούς που βρίσκονται στις ακαδημίες του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον Μπουτζίκο, δεν ήταν η πρώτη φορά που κλήθηκε στην Νέων, μιας και αποτελεί μέλος της ομάδας εδώ και καιρό και μην ξεχνάμε ότι έχασε τη θέση του στο Ευρωπαϊκό της Αυστρίας εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετώπισε και τον άφησε εκτός πλάνων. Πάντως, ο «Μπούτζι», που τις τελευταίες μέρες ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, δεν αποκλείεται να απουσιάσει από τις προπονήσεις, ώστε να μην επιβαρύνει την κατάστασή του, κάτι που τόνισε και ο τεχνικός των Νέων, Κώστας Ταράσης στον Αλέξη Αλεξίου σε χθεσινή τους συνομιλία.

Παρθενική κλήση για Φελέκη
Από κει και πέρα, η χθεσινή πρόσκληση του Αλεξίου στον Φελέκη, ήταν η πρώτη για τον μικρό, που εξαργυρώνει με τον καλύτερο τρόπο τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκανε την περασμένη αγωνιστική περίοδο στο Πρωτάθλημα. Ο «Φέλεκ», που αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, αξίζει να σημειωθεί πως ξεχώρισε στο φιλικό της ανδρικής ομάδας κόντρα στο Κορωπί, με την πολύ καλή του παρουσία και σίγουρα θα παλέψει με πολλές πιθανότητες για να κερδίσει μια θέση στα σχέδια του τεχνικού επιτελείου και να ξανακληθεί στο μέλλον.

Το πρόγραμμα του «πράσινου» διδύμου
Οι δύο νεαροί του Παναθηναϊκού -αν τελικά ακολουθήσει την αποστολή ο Μπουτζίκος- θα πάνε τη Δευτέρα στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η Εθνική και την ίδια ημέρα στις 18:00 θα προπονηθούν  στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Την Τρίτη θα διεξαχθεί και πάλι  προπόνηση στον Άγιο Κοσμά στις 10:00 και στις 18:00 θα γίνει  φιλικός αγώνας με τον Κεραυνό Κερατέας. Την Τετάρτη(16:00) θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με αντίπαλο τον Αθηναϊκό στον Άγιο Κοσμά.

Στις προεπιλογές ο Σαμουράκης
Παράλληλα, όπως ενημερώθηκαν χθες οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ο ποδοσφαιριστής των Νέων, Φάνης Σαμουράκης, κλήθηκε στις προεπιλογές της Εθνικής Νέων.

Κόντρα στη Mικτή Αθηνών οι Έφηβοι
Την ευκαιρία να εξαγάγει ακόμα πιο ασφαλή συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζει εδώ και ενάμιση μήνα θα έχει ο τεχνικός των Εφήβων του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Σάμιος, στο σημερινό φιλικό του συγκροτήματος  του με τη Mικτή Αθηνών, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας στις 10:30 το πρωί. Οι «πράσινοι», μετά την καλή εμφάνιση στον αγώνα με τον Ατρόμητο θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, επιβεβαιώνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου.
Στα αγωνιστικά ο Σάμιος, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κορώνη και Καπίνο, που αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, ενώ  δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους Κίτσο, Μακαρονά, Βλάχο και Σταματέα, οι οποίοι θα αγωνιστούν με τη φανέλα της Mικτής.
• Το επόμενο φιλικό της ομάδας θα είναι την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό στην Παιανία. Η αναμέτρηση θα αρχίσει πιθανότατα στις 16:00.

Ισόπαλος «εμφύλιος» στους Παίδες
Ενδοοικογενειακή μονομαχία είχε χθες το πρόγραμμα για τους Παίδες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι χωρισμένοι ηλικιακά σε 93αρηδες και 94αρηδες έπαιξαν διπλό στο τέλος της προπόνησης, με το αποτέλεσμα να έρχεται ισόπαλο 0-0 αν και οι μικρότεροι είχαν τη βοήθεια του προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών, Παναγιώτη Αγριόγιαννη, μιας και η συμμετοχή του ήταν απαραίτητη, καθώς δεν υπήρχε δεύτερος τερματοφύλακας για να γίνει το παιχνίδι.
Από κει και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας διεξάγεται καθημερινά, με τον τεχνικό των «πρασίνων», Γιάννη Βονόρτα να ρίχνει το βάρος στην τεχνική αλλά και στη φυσική κατάσταση. Παράλληλα, ο Βονόρτας βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό προετοιμασίας αν και πιθανότατα το πρώτο ματς προετοιμασίας των Παίδων θα είναι την επόμενη εβδομάδα με τους Έφηβους.