«Και του χρόνου στη Super League»

Eπιμέλεια: Γιάννης Σαλαπάτας

«Και του χρόνου στη Super League»Ιδιαίτερα αισιόδοξος ότι τελικά η ομάδα του θα βρίσκεται και την επόμενη χρονιά στη Super League εμφανίστηκε χθες σε δηλώσεις στην ΕΡΑ Τρίπολης, ο προπονητής του Αστέρα, Πάουλο Κάμπος. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στον τοπικό σταθμό και σε ερώτηση για τη φετινή χρονιά είπε: «Είμαι σίγουρος ότι ο Αστέρας θα σωθεί και θα είναι του χρόνου στη Super League».

Επίσης επεσήμανε ότι μέσα στα δικά του πλάνα, αλλά και της διοίκησης είναι να γίνει η ομάδα ο μεγαλύτερος εκπρόσωπος της Πελοποννήσου στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως ήταν κάποτε η Παναχαϊκή.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Κύπελλο, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα θεσμό που ενδιαφέρει άμεσα τον Αστέρα και στόχος όλων είναι να προχωρήσει η ομάδα και να διακριθεί. Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Χατζόπουλο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ήταν από τους καλύτερους στη νίκη του Αστέρα επί του Παναθηναϊκού, στο Πρωτάθλημα Νέων και ο Βραζιλιάνος τόνισε, ότι θα του δοθούν ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα.

Από εκεί και πέρα, σήμερα συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης απέναντι στο Μεσσηνιακό. Ο Φλάβιο έκανε κανονικά χθες και θα δώσει το «παρών», σε αντίθεση με τον Ιωάννου, ο οποίος είναι τραυματίας και θα απουσιάσει, ενώ σήμερα θα κριθεί η παρουσία ή όχι του Ζεάν Κάρλος.

Στο μεταξύ, δύο μέρες μετά τον αγώνα, δηλαδή το Σάββατο, η ομάδα θα δώσει φιλικό με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.
Τέλος, ο Ξενοφών Μοσχογιάννης συνεχίζει καθημερινά τις θεραπείες του με τους φυσιοθεραπευτές του Αστέρα, μετά την εγχείρηση στο χιαστό.

* Δεκαέξι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού συνελήφθησαν την Κυριακή το απόγευμα, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, καθώς είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στο Πλημμελειοδικείο Κορίνθου.