Θετικές εντυπώσεις, παρά την ήττα

Θετικές εντυπώσεις, παρά την ήτταΑν και δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο χθεσινό φιλικό κόντρα στη Μικτή Αθηνών στην Παιανία, καθώς ηττήθηκαν 4-3,  οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού έδειξαν με την εμφάνισή τους ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και πως θα είναι απολύτως έτοιμοι στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στις 22 Σεπτεμβρίου. Οι «πράσινοι», που παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι και σαφώς πιο φρέσκοι σε σχέση με το φιλικό απέναντι στον Ατρόμητο, είχαν θετικότατα στοιχεία, βγάζοντας στο γήπεδο πολλά από αυτά που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Σάμιος, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του, καθώς είδε από τους μικρούς αρκετά πράγματα που τους ζητά συνεχώς, όπως κίνηση χωρίς την μπάλα, πειθαρχία, πάθος και δύναμη. Βέβαια, ο Σάμιος, διαπίστωσε  και κάποιες αδυναμίες που θα πρέπει να βελτιώσει, ρίχνοντας το βάρος κυρίως στις επιστροφές της ομάδας αλλά και στην τελική προσπάθεια.

Συναρπαστικό παιχνίδι, δύο γκολ ο Τασσόπουλος

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Μικτή που είχε στη σύνθεση της τέσσερις ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» (Μακαρονάς, Κίτσος, Σταματέας, Βλάχος), μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλευόμενη τις κακές επιστροφές του «τριφυλλιού» στην άμυνα, χτύπησαν στις αντεπιθέσεις και πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, όντας μπροστά στο σκορ με 2-0. Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο μέρος ανέβασαν ρυθμούς και κατάφεραν να μειώσουν στο 55’ μετά από υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τασσόπουλου. Η Μικτή μετά από λίγα λεπτά έκανε το 3-1, με τον Λιόλιο έπειτα από κόρνερ του Παπαγεωργίου να σημειώνει το 3-2 και να δίνει νέα τροπή στο ματς. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν και πάλι διαφορά δύο τερμάτων, με τον Παναθηναϊκό απλά να μειώνει στο τέλος χάρη στο δεύτερο προσωπικό γκολ του Τασσόπουλου.

Παναθηναϊκός: Ιωσήπου, Παππάς, Ρομπς, Τζαφέρρη, Τριανταφυλλόπουλος, Τασσόπουλος, Γεωργόπουλος, Κολιός, Παπαγεωργίου, Αποστολόπουλος, Λαγουτάρης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Λιόλιος, Γανωτής, Φουρλάνος, Ντίνε, Μαυρίας.
Επόμενη φιλική αναμέτρηση για τους Έφηβους θα είναι την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.

Και ο Παντίδος στους άνδρες

Μετά τους Παυλόπουλο, Λαγό, Σάμιο, Τζορμπατζίδη, Φελέκη, Τσιφλίδη και Νταντάμη, που προπονούνται τις τελευταίες μέρες μαζί με την ανδρική ομάδα, χθες ήταν η σειρά του Νίκου Παντίδου να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Ζοσέ Πεσέιρο. Ο Παντίδος, τον οποίο είχε δει ο Πεσέιρο διά ζώσης στο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν μέχρι και την Παρασκευή στην Εθνική Παίδων και μόλις ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενημερώθηκε ότι χθες το πρωί θα έπρεπε να βρίσκεται στην Παιανία, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού.

Από Πέμπτη σε κανονικούς ρυθμούς

Αντίστροφα μετρά τις ημέρες ο τεχνικός των Νέων, Κώστας Ταράσης, ώστε να επιστρέψουν και πάλι όλοι οι παίκτες του στις προπονήσεις και να έχει την ευκαιρία να δουλέψει με την ομάδα εν όψει του παιχνιδιού κόντρα στον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί είτε στις 22 είτε στις 23 Σεπτεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι η πλειοψηφία των «πρασίνων» βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στην ανδρική ομάδα, ενώ εκτός λόγω προβλημάτων τραυματισμού είναι οι Ντάρλας, Βλάχος και Μπουτζίκος. Έτσι, ο Ταράσης περιμένει την ερχόμενη Πέμπτη, όπου αναμένεται να επιστρέψουν οι διεθνείς της πρώτης ομάδας, να γυρίσουν οι παίκτες του στην βάση τους και να μπει το τμήμα και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.