Δίνει Αντριάνο για Κριστιάνο Ρονάλντο

Μπορεί ο ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, να δήλωσε πρόσφατα ότι δεν πρόκειται το καλοκαίρι να κινηθεί για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο στην Ιταλία οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τους «νερατζούρι» να έχουν ήδη έτοιμη την πρόταση για τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Corriere dello Sport” ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι ο παίκτης που θέλουν στην ομάδα του Μιλάνου ώστε να τους δώσει λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στη δεξιά και την αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και θα προτείνουν στους «κόκκινους διαβόλους» ως αντάλλαγμα τον Αντριάνο.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει βρει τον καλό του εαυτό έπειτα από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του, δεν φαίνεται να έχει αλλάξει τη συμπεριφορά του εκτός γηπέδων. Συγκεκριμένα, ο 25χρονος άσος δεν αγωνίστηκε εναντίον της Βαλένθια για το Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι στα τελευταία επτά παιχνίδια του με την Ίντερ έχει σημειώσει πέντε γκολ, επειδή το βράδυ του Σαββάτου και της Κυριακής διασκέδαζε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και παράλληλα είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την πλευρά του έχει χάσει την υπομονή του με τον Αντριάνο και σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του ως αντάλλαγμα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε περίπτωση μάλιστα που η Γιουνάιτεντ απορρίψει την πρόταση της Ίντερ η τελευταία θα στραφεί στον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα, προσφέροντας και πάλι εκτός από χρήματα και τον Αντριάνο ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Φωνάζουν για τις τιμές οι «κόκκινοι διάβολοι»

Εν μέσω διαμαρτυριών των οπαδών της για τις τιμές των εισιτηρίων στα εκτός έδρας παιχνίδια της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει σήμερα στο «Κρέιβεν Κότατζ» τη Φούλαμ για την 28η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» καλούνται να πληρώσουν 68 ευρώ τα εισιτήρια του αποψινού παιχνιδιού, όταν οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι για το ίδιο παιχνίδι έπρεπε να δαπανήσουν 38 ευρώ. Έτσι έχουν προγραμματίσει πορεία πριν την αναμέτρηση της ομάδας τους, ενώ τόνισαν ότι το ίδιο συμβαίνει όχι μόνο με τη Φούλαμ, αλλά σε κάθε αναμέτρηση μακριά από το «Ολντ Τράφορντ».
Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον θέλει τη νίκη για να ξεφύγει εννιά βαθμούς από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Τσέλσι.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:
Σήμερα: Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσάρλτον – Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Μίντλεσμπρο – Ρέντινγκ, Γουότφορντ – Έβερτον.
Αύριο: Γουίγκαν – Νιούκασλ, Μπλάκμπερν – Πόρτσμουθ, Τότεναμ – Μπόλτον.
• Το επίσημο κλαμπ φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα ενημερώνει ότι οι εγγραφές νέων μελών συνεχίζονται μέχρι τις 20 Μαρτίου.

Η «Μπάρτσα» θέλει τον Τσάβι Αλόνσο

Τον Τσάβι Αλόνσο επιθυμεί να αποκτήσει η Μπαρτσελόνα στην προσεχή μεταγραφική περίοδο. Η διοίκηση του καταλανικού συλλόγου κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση στη μεσαία γραμμή και ο Ισπανός άσος της Λίβερπουλ αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τους «μπλαουγκράνα». Από το καλοκαίρι του 2004 οπότε και εντάχθηκε στο δυναμικό των «ρεντς», άφησε άριστες εντυπώσεις και αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον αγγλικό σύλλογο λήγει τον Ιούνιο του 2009 και ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Ραφαέλ Μπενίτεθ, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνηγορήσει στην παραχώρησή του. Άλλωστε, η Λίβερπουλ μετά την απόκτησή της από τον Αμερικανό επιχειρηματία Τζορτζ Ζιλέτ, δεν αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και θεωρείται απίθανο να τον παραχωρήσει. Όσον αφορά τον ίδιο τον Ισπανό άσο, δεν σχολίασε το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα προς το πρόσωπό του.

* Ο επίσημα αναγνωρισμένος σύνδεσμος φιλάθλων της Μπαρτσελόνα, πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι άρχισαν οι εγγραφές – ανανεώσεις για το έτος 2007. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.barcelonistas.gr

ΧΑΡΤΣ

Προειδοποιητικό μήνυμα έστειλε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκοτίας στον ιδιοκτήτη της Χαρτς, Βλαντιμίρ Ρομανόφ, σχετικά με τις προσβλητικές δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία του αγώνα της ομάδας του με τη Σέλτικ. Η αρμόδια επιτροπή έχει ζητήσει περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρτς και αν κρίνει ότι ο Ρομανόφ υπέπεσε σε παράπτωμα, θα κληθεί σε απολογία και ενδεχομένως να τιμωρηθεί.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Τον 21χρονο Πολωνό μέσο, Γιάκομπ Μπλαστσικόφσκι, απέκτησε η Ντόρτμουντ από τη Βίσλα Κρακοβίας αντί του ποσού των 2,8 εκατ. ευρώ. Ο Μπλαστσικόφσκι πρόκειται να ενταχθεί στο δυναμικό του γερμανικού συλλόγου μετά το τέλος της φετινής περιόδου και συμφώνησε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών. Θεωρείται ιδιαίτερα καλός και εξελίξιμος μέσος και γι’ αυτό το λόγο η Ντόρτμουντ έσπευσε να τον «κλείσει» από τώρα.

ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ

Στην απόκτηση του Μαροκινού μέσου, Αμπντέρ Καμπούς, προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Ο 23χρονος άσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τη σουηδική, Νόρκεπινγκ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δυόμισι ετών με την ομάδα της Βουλγαρίας, αφού ικανοποίησε τον προπονητή της, Πλαμέν Μαρκόφ, στο διάστημα που δοκιμάστηκε.

ΑΛΚΜΑΑΡ

Νέο συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2011 υπέγραψε με τη διοίκηση της Άλκμααρ ο Μουσά Ντεμπελέ. Ο 19χρονος Βέλγος στη φετινή περίοδο έχει σημειώσει πέντε τέρματα σε 24 αγώνες και έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις στη διοίκηση του ολλανδικού συλλόγου. Ο τεχνικός της Άλκμααρ, Λουίς Φαν Γκάαλ, υποστήριξε ότι πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος στην πρώτη του χρονιά στην ομάδα έχει αποδώσει περισσότερα από τα αναμενόμενα.

ΡΕΝΤΙΝΓΚ

Πρόωρο τέλος έλαβε η χρονιά για τον Μπόμπι Κόνβεϊ. Ο Αμερικανός μέσος της Ρέντινγκ θα αναγκαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο ώστε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού η θεραπευτική αγωγή που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Είναι καλύτερα να υποβληθεί στην επέμβαση ώστε να είναι 100% έτοιμος την επόμενη περίοδο» είπε ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Στιβ Κόπελ.

Αφήστε μια απάντηση