Με Ανδρέαδη στην Αλεξανδρούπολη

Με νέο πρόσωπο τον διεθνή κεντρικό Ανδρέα Ανδρεάδη στη σύνθεσή του, ο Παναθηναϊκός πετάει σήμερα με 13 αθλητές για την Αλεξανδρούπολη, όπου το Σάββατο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής θα προσπαθήσει να διατηρήσει το νικηφόρο του σερί κόντρα στον αήττητο επίσης Εθνικό, στο πρώτο φετινό ματς των «πρασίνων» μακριά από τη Γλυφάδα.
Στο ήδη υπέροχο κλίμα της ομάδας ήρθε χθες να προστεθεί και ένα ευχάριστο νέο που δεν είναι τίποτε άλλο από την επιστροφή του Ανδρεάδη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Το ιατρικό επιτελείο του «τριφυλλιού» έπειτα από την εξέταση της μαγνητικής τού διεθνή κεντρικού, μολονότι το οστικό οίδημα δεν έχει υποχωρήσει εντελώς, άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή του Εβρίτη άσου στη δράση, ο οποίος τέθηκε κανονικά από χθες στη διάθεση του Μάουρο Μπερούτο

«Νιώθω σαν λιοντάρι στο κλουβί που το άφησαν ελεύθερο μετά από καιρό» ήταν τα πρώτα λόγια του Ανδρεάδη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. «Θέλω απίστευτα πολύ να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου. Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω όλο το χαμένο χρόνο. Χαίρομαι που το πρώτο παιχνίδι μου είναι με στην Αλεξανδρούπολη, τη δεύτερη αγαπημένη μου ομάδα μετά από τον Παναθηναϊκό» τόνισε ο «πράσινος» πύργος που ανδρώθηκε στην Αλεξανδρούπολη.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες κανονικά, ενώ για σήμερα το πρωί λίγο πριν την αναχώρηση έχει προγραμματιστεί μία ακόμη προπόνηση.