Διπλό «δώρο»

Διπλό «δώρο»Η εκπληκτική πορεία του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα, που συνεχίστηκε με την σπουδαία νίκη μέσα στο «Ρέστειο» κολυμβητήριο επί του Παλαιού Φαλήρου, δεν πέρασε ασχολίαστη από τη διοίκηση του ερασιτέχνη, η οποία σε μία προσπάθεια να κλείσει οριστικά την άσχημη παρένθεση με τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο τμήμα, φρόντισε να επιβραβεύσει τους παίκτες του Μάκη Λυκούδη.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα λοιπόν οι «πράσινοι» θα λάβουν πριμ ύψους 10.000 ευρώ για την μέχρι στιγμής παρουσία τους στον μαραθώνιο της Α1 κατηγορίας. Εξέλιξη η οποία όπως είναι φυσικό επανέφερε τα χαμόγελα στις τάξεις της ομάδας, καθώς οι πολίστες του «τριφυλλιού» βλέπουν τη διοίκηση να στηρίζει και εμπράκτως τις προσπάθειές τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μοναδικό «δώρο» που δέχτηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το Φάληρο, ο τεχνικός του συλλόγου υποσχέθηκε μία επιπλέον ημέρα ρεπό, εκμεταλλευόμενος και τη μικρή διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Επόμενος αντίπαλος είναι τα Χανιά στις 2 Μαΐου, στο ΟΑΚΑ, όπου με νίκη οι «πράσινοι» θα έχουν πραγματοποιήσει ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την είσοδο στην εξάδα.