Ψωμιάδης: «Έχουμε τα εχέγγυα για την πίστα»

Συνάντηση με τους νομάρχες Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Χαλκιδικής, οι οποίοι τέθηκαν στο πλευρό του στη διεκδίκηση της κατασκευής της πίστας Formula 1, είχε χθες ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Μάλιστα, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης έλαβε δύο επιστολές από το Δήμο Μιλάνου, όπου λειτουργεί η πίστα της Μόντσα.
«Σηκώσαμε τον πήχη ψηλά. Θεωρώ ότι έχουμε καθυστερήσει. Έχουμε τις κατάλληλες υποδομές και διεκδικούμε επί ίσοις όροις την πίστα. Θα χαρούμε όποια περιοχή και αν προκριθεί. Μετά το Πάσχα, θα καλέσουμε και άλλους συναδέλφους, καθώς και τους εκπροσώπους αυτοκινητιστικών λεσχών» τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.

Και κατέληξε: «Η περιοχή που προορίζεται είναι αυτή του Λαχανά, στην περιοχή του στρατοπέδου Προκοπίδη, του Δήμου Μυγδωνίας και της Ασσύρου. Οι Σέρρες έχουν ένα πολύ καλό αυτοκινητοδρόμιο και θεωρώ ότι θα έχουμε συνεργασία. Η Θεσσαλονίκη είναι το κέντρο των Βαλκανίων και δικαιούται να έχει τέτοιο έργο. Έχουμε όλους τους φορείς και τις πολιτικές δυνάμεις μαζί μας. Είναι δύσκολο, όμως πρέπει να ικανοποιήσουμε τους 400.000 Έλληνες που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Εμείς άλλωστε έχουμε και χρηματοδότηση μέσα κι έξω από την Ελλάδα. Έχουμε ακόμη και ιταλική τράπεζα. Έχουμε τα εχέγγυα και θέλουμε να διαμορφώσουμε άριστα τον τελικό μας φάκελο».