Χτυπάει γερά, αλλά…

Επιμέλεια: Στάθης Μασκαλίδης

Χτυπάει γερά, αλλά...Δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι έχει μπει το τμήμα υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, σε μία προσπάθεια να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα και να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά, που σημαίνει είσοδο στα play off και διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Ήδη η διοίκηση του «τριφυλλιού» έχει ξεκινήσει επαφές με τέσσερις παίκτες, οι οποίες ωστόσο έχουν κολλήσει εξαιτίας της έλλειψης καταρτισμού του συνολικού ύψους του μπάτζετ για τη νέα σεζόν.

Ο λόγος για τον αμυντικό Βιάσεσλαβ Σάριτς, τον φουνταριστό Νίκο Μπαχά και τους περιφερειακούς Αρτίν Ελμισιάν και Ζάχο Αφρουδάκη. Οι επαφές είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι παίκτες βλέπουν θετικά την ένταξή τους στους «πράσινους», όμως από τη στιγμή που το ταμείο του Eρασιτέχνη είναι μείον, δεν μπορούν να δοθούν οι απαραίτητες εγγυήσεις ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Την ίδια ώρα μάλιστα υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες και από την περσινή σεζόν.

Οι οφειλές μάλιστα προς κάποιους πολίστες φτάνουν και τους επτά μήνες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αρχίσει να σκέφτονται ακόμα και την αποχώρησή τους από τον σύλλογο. Οριστικές εξελίξεις πάντως αναμένονται από αύριο, όταν ο έφορος της ομάδας, Νίκος Πλυτάς, θα έχει νέα συνάντηση με τη διοίκηση του Eρασιτέχνη, ώστε να βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις πριν είναι πολύ αργά και χαθεί η «χρυσή» ευκαιρία.

Τέλος, παρελθόν από τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να θεωρείται ο Μάκης Γεωργαράς. Ο 33χρονος περιφερειακός ζήτησε αύξηση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».