Χαμηλοί τόνοι από τον Γιοβάνοβιτς

Επιμέλεια: Απ. Παγώνης

Χαμηλοί τόνοι από τον ΓιοβάνοβιτςΣτις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι παίκτες του Ηρακλή μετά το ρεπό της Δευτέρας, με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ μετά το ισόπαλα 1-1 απέναντι στην Βέροια. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους στην προπόνηση, καθώς γνωρίζει πως μια επίθεση προς τους παίκτες του μπορεί να αποβεί μοιραία για την ομάδα, αλλά και για τον ίδιο τον Σερβοέλληνα τεχνικό. Ο ίδιος πιστεύει πως η ομάδα έχει ψυχολογική πίεση κι εξακολουθεί να επισημαίνει ότι με μία νίκη όλα θα αλλάξουν.

Οι «κυανόλευκοι» από χθες διανύουν διήμερο αιματολογικών και εργομετρικών εξετάσεων, που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος. Το πρωί και το απόγευμα, χωρισμένοι σε γκρουπ οι παίκτες υπεβλήθησαν στο σχετικό έλεγχο (πρωί) και σε τεστ αξιολόγησης (απόγευμα). Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και σήμερα, με προπονούμενους το απόγευμα όσους έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο.

Το ευχάριστο για τον Γιοβάνοβιτς είναι πως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα μπορέσει να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σ’ αυτό θα βοηθήσει και ο φιλικός αγώνας με τη Σαντάνσκι. Το φιλικό θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16:00, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, με ελεύθερη είσοδο για τον κόσμο.