Το Σάββατο κόντρα στον Ολυμπιακό

Το Σάββατο κόντρα στον ΟλυμπιακόΤο παιχνίδι που περίμεναν όλο το καλοκαίρι με μεγάλη ανυπομονησία οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Παναθηναϊκού, είναι πιο κοντά από ποτέ, καθώς αν το Πρωτάθλημα της Σούπερ  Λιγκ ξεκινήσει αυτό το Σαββατοκύριακο τότε οι «πράσινοι» θα φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό πιθανότατα το Σάββατο και όχι στις 8 Σεπτεμβρίου, όπως είχε ανακοινωθεί, εξαιτίας της συμμετοχής των «ερυθρολεύκων» σε τουρνουά στην Ουκρανία. Από τη στιγμή, λοιπόν, που δεν έχει γίνει ακόμα η έναρξη του Πρωταθλήματος, δεν μπορεί να ξεκινήσει η χρονιά από τη δεύτερη αγωνιστική ημέρα, γεγονός που τονίζουν και οι άνθρωποι της διοργανώτριας αρχής, οι οποίοι έχουν ως δεδομένο ότι αν η κατάσταση με τις πυρκαγιές υποχωρήσει θα έχουμε αγωνιστική δράση. Βέβαια, από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει επίσημη απόφαση, τίποτα δεν είναι σίγουρο, με τις εξελίξεις να αναμένονται τις επόμενες μέρες.

Κανονικά ο Μπουτζίκος

Από κει και πέρα, και περιμένοντας να μάθουν πότε θα κάνουν πρεμιέρα στο φετινό Πρωτάθλημα οι ποδοσφαιριστές των Νέων συνεχίζουν τις προπονήσεις στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Μετά το κυριακάτικο ρεπό, οι «πράσινοι» προπονήθηκαν χθες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολλές ασκήσεις με μπάλα και τακτική. Παράλληλα, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Κώστας Ταράσης, είδε με ικανοποίηση τον Νίκο Μπουτζίκο να προπονείται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, έστω και σε χαλαρούς ρυθμούς. Στον αντίποδα, ο Δημήτρης Ντάρλας δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα μιας και εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Στην Παιανία ο Βλάχος

Στις εγκαταστάσεις της Παιανίας έδωσε το «παρών» χθες ο Παναγιώτης Βλάχος, ο οποίος και εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας. Ο δεξιός μπακ των Νέων θα παραμείνει εκτός για περίπου είκοσι μέρες, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει θεραπεία, με στόχο να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό.

Εγγραφές για το ντέρμπι από  την Θύρα 13 – 1966

H ΘΥΡΑ 13-1966 ενημερώνει ότι συνεχίζονται εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι εγγραφές νέων μελών. Τα γραφεία της θα είναι ανοικτά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 5 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Καλούνται όλα τα μέλη να επικοινωνήσουν με το club ώστε να εκδοθεί το εισιτήριό τους. Για την εγγραφή μέλους απαιτείται μία φωτογραφία ταυτότητας και μια υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει ότι «δεν έχω καταδικαστεί για τους νόμους περί αθλητικής βίας» και τα δύο επικυρωμένα από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα καθώς επίσης και τέσσερις φωτογραφίες ταυτότητας. Η ετήσια εγγραφή στο σύλλογο είναι 60 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία στην οδό Δορυλαίου 19, Αμπελόκηποι, και στα τηλέφωνα 210-6410005 και 6976844584 Τέλος, η ΘΥΡΑ 13-1966 εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Χρήστο Αθανασόπουλο για τον θάνατο του πατέρα του.

Σ. Φ. ΠΑΟ Κατερίνης

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον νομό Πιερίας ενημερώνονται ότι ο σύνδεσμος της Κατερίνης επαναλειτουργεί. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην περιοχή έχει το σπίτι του και καλείται να στηρίξει αυτή την προσπάθεια. Ο σύνδεσμος διαθέτει μπαρ, τηλεόραση για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του. Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν δραστηριότητες του συνδέσμου, εκδρομές, εισιτήρια και εγγραφές νέων μελών στο τηλ. 6945-297730 και στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό 16ης Οκτωβρίου 13.
ΠΑΟ-θρησκεία και στην Πιερία. Κατερίνη club.

Σ. Φ. Θεσσαλονίκης

Ο σύνδεσμος SALONICA FANS έχει αρχίσει τις εγγραφές για τη νέα σεζόν. Για εισιτήρια, εκδρομές και εγγραφές πληροφορίες στο τηλέφωνο 6945-297730 και στα γραφεία του κλαμπ 19.00-22.30.