Ταύρος με… υπογραφή

Επιμέλεια: Σοφία Γιαλλελή

Ταύρος με… υπογραφήΠρόβλημα ουδέν… Όσοι άσπονδοι «φίλοι» περίμεναν ότι έστω και την τελευταία στιγμή, έστω μέσω των ιατρικών εξετάσεων να βρουν κάτι αρνητικό να πουν για την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους από τον Παναθηναϊκό, θα πρέπει να περιμένουν, να σκαρφιστούν κάτι άλλο. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Λιθουανός είναι απολύτως καλά, παίρνοντας αμέσως μετά την άγουσα για τη ΒΙΑΝΕΞ, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να γίνει και τυπικά μέλος του «τριφυλλιού».

Ο Γιασικεβίτσιους ξεκίνησε τη μέρα του νωρίς, παρά την κούραση από το υπερατλαντικό ταξίδι. Ο Λιθουανός, ξεκινώντας από το ξενοδοχείο όπου διαμένει, διαπίστωσε ότι και πάλι δημοσιογράφοι ήταν παρόντες. Δεν αρνήθηκε και πάλι να μιλήσει, ευγενικός πάντα, λίγο πριν με τον Άκη Παναγιωταρά, φυσικοθεραπευτή του Παναθηναϊκού, οδεύσει προς τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν υπό την επίβλεψη του Θανάση Κονίδη, γιατρού των «πράσινων». Τα νέα ήταν θετικά και μόνο και ο Σάρας ξεκίνησε για τη Βαρυμπόμπη και τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ, έχοντας δίπλα του εκεί τον γενικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τάσος Στεφάνου.

Ο Σάρας έγινε δεκτός από τον Παύλο και τον Θανάση Γιαννακόπουλο με τους οποίους συνομίλησαν για λίγο, έβγαλαν τις κλασικές φωτογραφίες και ο Λιθουανός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που για δύο χρόνια τον κάνει και τυπικά παίκτη του Παναθηναϊκού. Ο Γιασικεβίτσιους υποδέχθηκε και τη σύζυγό του σήμερα, θα αναζητήσει το σπίτι που θα μένει αυτή τη διετία και το απόγευμα ξεκίνησε με συνοδεία – καθώς ακόμη δεν έχει μάθει τα… κατατόπια και δεν έχει παραλάβει και το αυτοκίνητό του – για το ΟΑΚΑ, όπου έφτασε λίγο πριν την προκαθορισμένη έναρξη της προπόνησης, συνεπής.

Εκεί όπου βρίσκονταν και ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, εκεί όπου έγινε δεκτός από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και όλους τους νέους του συμπαίκτες, τους  περισσότερους εκ των οποίων ήδη γνωρίζει έτσι κι αλλιώς… Ειδικά τους Έλληνες διεθνείς, αλλά και τους Μπατίστ, Μπετσίροβιτς, Τομάσεβιτς, Βούγιανιτς. Ήταν η πρώτη μέρα ουσιαστικά της επόμενης διετίας για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που τελικά δεν χρειάστηκε το επόμενο… τουρνουά «Ακρόπολις» για να αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, ένα γήπεδο όπου αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές!

Συνεχίζεται η τρέλα
Η τρέλα που επικρατεί φέτος με τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού και κορυφώθηκε με την απόκτηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, συνεχίστηκε και χθες και θα συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν. Τα εκδοτήρια τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στη θύρα 10 της Λεωφόρου δεν μένουν χωρίς κόσμο και ο αριθμός ανεβαίνει κατακόρυφα μέρα με τη μέρα. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν και το Σαββατοκύριακο, με τις ανανεώσεις μάλιστα να λήγουν και επισήμως αύριο για όσους είχαν διαρκείας πέρυσι και θέλουν να τα διατηρήσουν. Σήμερα τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν στη Λεωφόρο 11π.μ.-2μ.μ. και στο ΟΑΚΑ 11π.μ. –5μ.μ. και την Κυριακή στη Λεωφόρο 11π.μ.-6μ.μ. και στο ΟΑΚΑ 11π.μ.-3μ.μ. Να υπενθυμίσουμε ότι για την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας απαιτείται από το νέο νόμο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, ή διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.

Φιλικό με θεατή τον Σάρας
Φιλικό κεκλεισμένων των θυρών είχε προγραμματίσει για σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσουν τον Πανελλήνιο αυστηρά κεκλεισμένων των θυρών σε ένα τεστ που ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα χρησιμοποιηθεί και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, αφού ακόμη μαθαίνει τους νέους του συμπαίκτες. Είναι μια απόφαση που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος θα κρίνει αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι. Άλλωστε περιμένει και τη φανέλα του η οποία θα έχει έναν αριθμό από το 16 ως το 19 με εξαίρεση φυσικά το 18 που ανήκει στον Μίλος Βούγιανιτς! Για το αγαπημένο του 13 δεν γίνεται λόγος αφού ανήκει στον Δημήτρη Διαμαντίδη!

Πανηγυρική παρουσίαση
Μια κίνηση που ο Παναθηναϊκός δεν συνηθίζει, είναι η αλήθεια, θα κάνει φέτος. Η διοίκηση πήρε την απόφαση να παρουσιάσει επίσημα όλη τη φετινή ομάδα. Με την ολοκλήρωση του ρόστερ με την προσθήκη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, το «τριφύλλι» θα κάνει την επίσημη παρουσίαση της ομάδας τη Δευτέρα στη 1μ.μ. σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο. Εκεί όπου θα είναι παρόντες όλοι οι παίκτες, το τεχνικό επιτελείο, αλλά και όλοι οι παίκτες της ομάδας. Μιας ομάδας που μόνο και μόνο από το ρόστερ στοχεύει στην κορυφή αποκλειστικά!