Τέλος ο Ρόμπερτς!

Τέλος ο Ρόμπερτς!Τα ελληνικά εστιατόρια είχε πει στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού πως θαυμάζει ο Λόρενς Ρόμπερτς και τελικά μόνο από αυτά θα έχει να θυμάται μια ευχάριστη γεύση, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν τον κέρασαν τίποτα περισσότερο από «φαρμάκι».

Η διοίκηση των Πειραιωτών ανακοίνωσε χθες στον 25χρονο Αμερικανό -τον οποίο είχαν υποδεχθεί μετά βαΐων και κλάδων και κάθε λογής εγκώμια- πως δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα χρονιά, έλυσε το συμβόλαιό του και δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στην προπόνηση, στέλνοντάς τον σε αναζήτηση νέας «στέγης».

Την ίδια ώρα, ο αντικαταστάτης του Μαρκ Τζάκσον πλησιάζει όλο και περισσότερο στο «λιμάνι», αφού οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί και η συμφωνία μαζί του.

Στο μεταξύ, ο Κώστας Βασιλειάδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πέλμα και σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, με τη συμμετοχή του στην αποστολή που θα ταξιδέψει για τη Λευκωσία να εξαρτάται από τα αποτελέσματα αυτής.