Στην Ισπανία οι γυναίκες

Το δεύτερο τουρνουά προετοιμασίας της, εν όψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μελβούρνης, πραγματοποιεί αυτή την εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξιδεύει αύριο για την Ισπανία, όπου θα συμμετάσχει στο 4εθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Αλκορκόν, με τη συμμετοχή της Ισπανίας, της Ουγγαρίας και της Αυστραλίας.
Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Κούλης Ιωσηφίδης, ανακοίνωσε τις 15 πολίστριες που θα ταξιδέψουν στην Ιβηρική χερσόνησο, με την αποστολή να αποτελείται από τις: Τσουρή, Κούβδου, Μωραϊτίδου, Ιωσηφίδου, Οικονομοπούλου, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Αβραμίδου, Αντωνάκου, Λιόση, Κάντζου, Κουτέλη, Λαρά, Κοζομπόλη, Ασημάκη.

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Παρασκευή: 19:00 Αυστραλία – Ουγγαρία
20:30 Ισπανία – Ελλάδα

Σάββατο: 18:30 Ουγγαρία – Ελλάδα
20:00 Ισπανία – Αυστραλία

Κυριακή: 11:00 Ελλάδα – Αυστραλία
12:30 Ισπανία – Ουγγαρία

Συνεχίζεται η δράση
Με πέντε αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας υδατοσφαίρισης των ανδρών, όπου δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Λάρισα και την ΝΕ Πατρών. Οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετρώντας μόλις μία ήττα μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα και θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους, αφού οι διώκτες τους καραδοκούν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 14:00 ΝΟΒΑ – ΟΦΗ (κολ. Βόλου, Αργυρός – Σπανούδης), 15:00 Ποσειδώνας Ιλισίων – Κέρκυρα (κολ. Ιλίσιο, Βασιλείου – Μοίραλης), 15:30 Λάρισα – ΝΕ Πατρών (κολ. Λάρισας, Σταυρόπουλος – Μπουδραμής), 16:00 ΝΟ Πατρών – Ιωνικός Νικαίας, κολ. ΝΟΠ, Κουρέτας – Σκαλοχωρίτης), 20:00 ΧΑΝΘ – Χαλκίδα (κολ. Ποσειδώνιο, Νάκος – Αδαμάσογλου).