Σπουδαία εμπειρία για τους μικρούς

Σπουδαία εμπειρία για τους μικρούςΚάθε νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στις ακαδημίες οποιασδήποτε ομάδας, δεν μπορεί παρά να ονειρεύεται και να στοχεύει κάποια στιγμή να αγωνιστεί δίπλα στα ινδάλματά του. Χθες, έξι ποδοσφαιριστές των Νέων του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής στη φιλική αναμέτρηση της πρώτης ομάδας απέναντι στο Κορωπί και να παίξουν στο πλάι ποδοσφαιριστών που μέχρι και πριν λίγο καιρό έβλεπαν από την τηλεόραση. Συγκεκριμένα, οι Γιώργος Νταντάμης, Δημήτρης Φελέκης, Τάσος Λαγός, Σταύρος Τζορμπατζίδης, Παναγιώτης Τσιφλίδης και Αργύρης Σάμιος αγωνίστηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Πεσέιρο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για όσα λεπτά αγωνίστηκαν.

Άρεσαν οι βασικοί Νταντάμης, Φελέκης

Στη βασική ενδεκάδα του Πεσέιρο από την εξάδα των πιτσιρικάδων ήταν ο Νταντάμης και ο Φελέκης. Οι δύο νεαροί άσοι των «πράσινων», αν και λίγο αγχωμένοι στην αρχή, όπως ήταν λογικό, έπιασαν πολύ καλή απόδοση και μπορούμε να πούμε ότι ήταν από τους διακριθέντες του χθεσινού Παναθηναϊκού. Ο «Φέλεκ», καλύπτοντας την αριστερή πλευρά του κέντρου, ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές τους αμυντικούς του Κορωπίου και μάλιστα από δική του σέντρα-μισό γκολ, συστημένη για το κεφάλι του Ενακαρίρε, προήλθε το νικητήριο γκολ του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο Νταντάμης σε ρόλο δεξιού οπισθοφύλακα, που δεν είναι η φυσική του θέση αν και όποτε έχει αγωνιστεί εκεί τα έχει πάει περίφημα, δεν επέτρεψε στους αντίπαλους επιθετικούς να του δημιουργήσουν προβλήματα, ενώ βοήθησε αρκετά και στη δημιουργία παιχνιδιού από την πτέρυγά του. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότεροι έπαιξαν και στα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης.

Παρών και ο Ταράσης

Στο γήπεδο «Αντώνης Πρίφτης», όπου διεξήχθη ο χθεσινός αγώνας, βρέθηκε και ο προπονητής των Νέων, Κώστας Ταράσης, ο οποίος παρακολούθησε διά ζώσης τους  παίκτες του, μένοντας απολύτως ευχαριστημένος από την αγωνιστική τους παρουσία.