Σε… καλό δρόμο με Οικονόμου

Επιμέλεια: Μ.Ιγνατιάδης

Σε… καλό δρόμο με ΟικονόμουΚαλή θέληση για συνεργασία υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ ο Νίκος Οικονόμου. Κάποιες εκκρεμότητες που παραμένουν στα επιμέρους σημεία της συμφωνίας θα πρέπει να λυθούν, σύμφωνα με τη διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Τάκης Πανελούδης άφηνε χθες ανοικτό κάθε ενδεχόμενο, ενώ ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ δεν έκρυψε τα συναισθήματά του για τον ΠΑΟΚ: «Επειδή τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στη Θεσσαλονίκη, ήμουν ΠΑΟΚ. Πλέον, όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Ο κ. Πανελούδης που με πλησίασε, μου έχει δείξει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ. Περιμένω την επόμενη κίνησή του».

Λογικά, εφόσον ο Οικονόμου ικανοποιηθεί οικονομικά και λάβει τις απαραίτητες εγγυήσεις, δε θα υπάρχει εμπόδιο στο να συμφωνήσει. Αλλωστε, μιλώντας για το πώς θα πρέπει να πορευτεί ο «δικέφαλος» στο νέο πρωτάθλημα, ξεχώρισε κυρίως τον παράγοντα «σταθερότητα»: «Για μένα επιτυχία θα είναι μια καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα και χωρίς αλλαγές, εκτός κι αν είναι απόλυτα απαραίτητο. Να γίνει ένας σχεδιασμός με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα όλη τη χρονιά. Θα πρέπει όλοι αυτοί που θα φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ να την τιμούν και να είναι υπερήφανοι».

Οσο για τον Σιγάλα, που προχθές ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Νικόλας είπε: «Ευχαριστώ τον Γιώργο και σαν συμπαίκτης, αλλά και σαν Ελληνας για όλα όσα προσέφερε». Ο Ταμπ Μπάλντουιν συνεχίζει να ψάχνει για κοινοτικό πλέι μέικερ ή για Αμερικανό με ευρωπαϊκό διαβατήριο. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να αντικαταστήσει κάποιον από τους ξένους παίκτες (Χάμφρεϊ και Σόντερς) που έχει στην ομάδα.