Ραντάρ στην Ευρώπη

Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού να μην έχουν τελειώσει ακόμα, ωστόσο οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν αρχίσει από τώρα τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει να «οργώνουν» την Ευρώπη προκειμένου να βρουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών με τις οποίες και θα μπορούσαν να ασχοληθούν. Μπορεί λοιπόν αυτό το σαββατοκύριακο να μην υπάρχουν πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ωστόσο οι υποχρεώσεις Εθνικών ομάδων προσφέρουν στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί.

Τα «πράσινα ραντάρ» έχουν αρχίσει την αναζήτηση και σύμφωνα με πληροφορίες θα βρίσκονται σε γήπεδα ώστε να συλλέξουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη καταρτίσει λίστα με παίκτες που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την ομάδα, ωστόσο χρειάζονται και άλλα στοιχεία. Δεν αποκλείεται, αν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται υπό παρακολούθηση αρέσουν, τότε τις επόμενες ημέρες να αρχίσουν κάποιες πρώιμες επαφές μαζί τους. Σήμερα αλλά και την Τρίτη διεξάγονται πολύ σημαντικά παιχνίδια για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και σίγουρα οι παίκτες θα δείξουν την πραγματική εικόνα τους.

Πρώτα ο προπονητής

Την δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, το βάρος των «πράσινων» έχει επικεντρωθεί στο θέμα του προπονητή. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού περιμένουν να οριστικοποιηθεί ποιος θα είναι ο τεχνικός που θα καθίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο και στην συνέχεια να ασχοληθούν εντονότερα με τα μεταγραφικά ζητήματα. Βέβαια, το γεγονός αυτό δεν σημαίνει πως το «τριφύλλι» δεν θα έχει και το βλέμμα του στο μεταγραφικό τοπίο, ωστόσο κανείς δεν επιθυμεί να γίνουν βιαστικές κινήσεις που στην συνέχεια δεν θα είναι αρεστές στο τεχνικό επιτελείο.

Επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος

Μόλις είκοσι ημέρες μετά το…διπλό μέσα στο Καραϊσκάκη επί του Ολυμπιακού, οι Έλληνες διεθνείς του Παναθηναίκού επιστρέφουν απόψε το βράδυ στον…τόπο του εγκλήματος από τον οποίο έχουν τις τελευταίες καλές τους αναμνήσεις στο φετινό πρωτάθλημα καθώς ας μην ξεχνάμε τις δυο ήττες σοκ που ακολούθησαν από τον Εργοτέλη και τον Ατρόμητο Αθηνών.

Συγκεκριμένα στο Φαληρικό γήπεδο με την αποστολή της εθνικής ομάδας για την σημαντική αναμέτρηση με την Τουρκία θα βρεθούν ο σκόρερ του ντέρμπι Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Λουκάς Βύντρα και Γιάννης Γκούμας. Πάντως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν για το βασικό σχήμα κανείς από τους προαναφερθέντες δεν θα είναι στην ενδεκάδα, κάτι που φυσικά δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο αν αναλογιστεί κανείς τι συνέβαινε μέχρι πριν ένα-δυο χρόνια με τους διεθνείς του Παναθηναϊκού.

*Σε δεξίωση που παρέθεσε η Τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα ενόψει του αποψινού αγώνα βρέθηκε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Παναθηναίκού Νίκος Κόβης ο οποίος είναι γεννημένος στην Κωνσταντινούπολη.

Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π στην Μόσχα

Η ΠΑ.ΛΕ.ΦΙ.Π. ενημερώνει τα μέλη της και γενικότερα τους φίλους του Παναθηναϊκού ότι διοργανώνει για την Μόσχα 2ήμερη αεροπορική εκδρομή με πτήση Ο.Α. για τα προημιτελικό αγώνα της ομάδας μπάσκετ με την Ντιναμό. Αναχώρηση στις 5 Απριλίου το πρωί και επιστροφή στις 6 Απριλίου το απόγευμα. Τιμή εκδρομής 650 ευρώ, όπου συμπεριλαμβάνονται: αεροπορικά εισιτήρια Ο.Α.,φόροι αεροδρομίων, Visa Ρωσίας, μεταφορές με πούλμαν, ξενοδοχείο 4* (2κλινο δωμάτιο), πρωινό, ασφάλεια και συνοδός του γραφείου.

Μπορείτε να πληρώσετε με VISA και MASTERCARD σε 12 μηνιαίες δόσεις. Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 27 Μαρτίου λόγω προθεσμίας για την έκδοση  VISAS Ρωσίας.  Απαραίτητη η προσκόμιση διαβατηρίου νέου τύπου και δύο φωτογραφιών.
Παράλληλα η λεσχη διαθέτει εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου μπάσκετ της Κυριακής με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ στις 19.00μ.μ. Επίσης ενημερώνει ότι από το Μάϊο θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις συνδρομής των μελών, καθώς και οι εγγραφές νέων μελών. Τα γραφεία λειτουργούν από τις 11.00π.μ. το πρωί έως τις 19.00μ.μ. στην Οδό Μενάνδρου 36 – Ομόνοια, τηλ: 210/52.47.367

ΘΥΡΑ 13- 1966

Η ΘΥΡΑ 13- 1966 ενημερώνει ότι όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια για τον αυριανό τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ με τον ΑΓΟΡ που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό στάδιο.
Εισιτήρια θα πωλούνται από τις 11.30 το πρωί έως τις 19.00 το βράδυ από τα γραφεία στην οδό Δορυλαίου 19 στους Αμπελόκηπους. Τηλέφωνο επικοινωνίας (προσωρινά κινητό) 6976844584.
Θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει συνδρομή μελών ως το τέλος της περιόδου.