Πρώτος εκτός έδρας αγώνας

Πρώτος εκτός έδρας αγώναςΟ Παναθηναϊκός βρίσκεται από χτες το απόγευμα στην όμορφη ακριτική πόλη, την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου σήμερα να αντιμετωπίσει στις 7μ.μ. τον Εθνικό στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ των Ανδρών, με στόχο να διατηρήσει το αήττητο σερί του και εκτός έδρας. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πραγματοποίησαν κανονικά προπόνηση χτες το πρωί στο κλειστό της Γλυφάδας και αργότερα το μεσημέρι στις 4.30, αναχώρησαν από το αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος» με προορισμό την πόλη της Θράκης. Ο Ιταλός προπονητής του Παναθηναϊκού, Μάουρο Μπερούτο, ήθελε η ομάδα του όταν θα έφτανε στην Αλεξανδρούπολη να έκανε και απογευματινή προπόνηση, κάτι που δεν ήταν δυνατόν, αφού το γήπεδο δεν ήταν διαθέσιμο.

Έτσι, ο τεχνικός των «πρασίνων» προγραμμάτισε στις 21.00 οι αθλητές του να παρακολουθήσουν σε βίντεο την ομάδα του Έβρου και τους ανέλυσε τι πρέπει να προσέξουν, ενώ το ίδιο θα γίνει και σήμερα το πρωί στις 10.00. Παρά την κούρασή του από το αεροπορικό ταξίδι, ο Μπερούτο θέλησε να πει δυο λόγια για τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

«Σίγουρα κάθε παιχνίδι έχει δυσκολίες. Ειδικά όταν μια ομάδα μετρά δυο νίκες, όπως μετρά ο Εθνικός. Αυτό φανερώνει ότι παίζει πολύ καλά και είναι καλή ομάδα. Το παιχνίδι της βασίζεται στην ομαδικότητα και υπάρχει μια γενικότερη οργάνωση» σχολίασε ο Μπερούτο, ενώ σχετικά με τα σημεία που θα πρέπει να προσέξει το «τριφύλλι» ανέφερε: «Πιστεύω ότι ο Εθνικός θα πιέσει από το σερβίς, ενώ τόσο ο διαγώνιος ο Νταϊραντού όσο και ο Σιδηρόπουλος από τη θέση του πασαδόρου είναι δυο παίκτες που θέλουν ιδιαίτερη προσοχή».