man

Πεσέιρο: Χωρίς οργάνωση

Τα συγχαρητήριά του στον Αστέρα Τρίπολης έσπευσε να δώσει ο Ζοσέ Πεσέιρο στη συνέντευξη Τύπου. Ο Πορτογάλος τεχνικός εστίασε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός κυνήγησε με ανορθόδοξο τρόπο το γκολ, με λάθος τρόπο, όπως τόνισε, ωστόσο εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των παικτών του. Στην αντίπερα όχθη ο Πάουλο Κάμπος αφιέρωσε τη νίκη σε όσους πιστεύουν στη δουλειά του.

Ζοσέ Πεσέιρο: «Συγχαρητήρια στον Αστέρα Τρίπολης για τη νίκη. Εμείς κάναμε κακό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε μεγάλες μπαλιές για να πετύχει γκολ και δεν είχε ευκαιρίες. Είχαμε έλλειψη. Στην επανάληψη δεχτήκαμε το γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά χωρίς την κατάλληλη οργάνωση. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια, όχι όμως από τον τρόπο».

Πάουλο Κάμπος: «Ευχαριστώ τον κόσμο που μας στήριξε. Ηταν μια καλή βραδιά όχι μόνο για την απόδοση της ομάδας, αλλά και για την νίκη. Νίκη κόντρα σε μια ομάδα καλή με καλούς παίκτες. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, αλλά να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Θέλω να πω στον κόσμο να κάνει υπομονή και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Ο Αστέρας θα γίνει ένας μεγάλος σύλλογος. Οι παίκτες δεν πρέπει να είναι υπεραισιόδοξοι, αλλά να δουλεύουν και να βλέπουν με σεβασμό κάθε παιχνίδι. Αφιερώνω τη νίκη σε όσους πιστεύουν την δουλειά μου».

Γιώργος Αμπάρης: «Κάποτε θα ερχόταν η νίκη. Είχαμε άτυχες στιγμές στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα σε παιχνίδια που είχαμε παίξει καλά, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε αποτέλεσμα. Ακόμα είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, είτε αυτό αφορά την παραμονή μας στην κατηγορία, είτε κάτι παραπάνω».