Ξεκίνησε με το δεξί

Ξεκίνησε με το δεξί Μπορεί να μην έπαιξε βόλεϊ υψηλού επιπέδου, ωστόσο ο Παναθηναϊκός πήρε το καθαρό τρίποντο απέναντι στον Μίλωνα με 3-1 σετ, ξεκινώντας έτσι με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών. Άλλωστε, όπως δήλωσε και ο Μάουρο Μπερούτο η ομάδα δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό της, αλλά αυτό που μετράει στην παρούσα φάση είναι το αποτέλεσμα. Κορυφαίοι για το «τριφύλλι» Αγκάμεζ με 30 πόντους και Ντάντε με 20 πόντους.

Τα σετ: 25-18, 24-26, 25-15, 25-20

Μετά από τη λήξη του ματς, ο προπονητής του «τριφυλλιού» Μάουρο Μπερούτο δήλωσε: “Η ομάδα ακόμη δεν έχει ρυθμό το παιχνίδι της είναι ασταθές και κάνει πολλά λάθη. Αυτό όμως είναι θέμα προπόνησης. Το πιο σημαντικό είναι να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Είμαστε ομάδα με 15 παίκτες, η συμμετοχή του Χρύσανθου Κυριαζή σήμερα ήταν σημαντική κυρίως για την υποδοχή. Ακόμα δεν παίζουμε ωραίαο βόλεϊ αλλά όπως είπαμε θέλουμε το αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε, τον θέλουμε κοντά μας και στην συνέχεια”.

Ο Βραζιλιάνος άσος, Άμαραλ Ντάντε, από την πλευρά του τόνισε: “Στο Σούπερ Καπ παίξαμε καλύτερα από ότι σήμερα. Σήμερα κάναμε και πάλι πολλά λάθη. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμα είναι αρχή. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί είδα ότι η ομάδα έχει απίστευτη δύναμη”

Παναθηναϊκός (Μπερούτο): Αγκάμεζ 30, Ντάντε 20, Μινούτσι 7, Κυριαζής 7, Μαρσέλο 3, Κόβατς 5, Γκιρτζίκης 6, Σ. Ψάρρας, Στεφάνου (76%)

Μίλωνας (Ντόζης): Πέριτς 4, Θάνος 5, Ισαχαρ 6, Πανούσος 5, Κρούζαγιεφ 16, Πουλής 5, Νεγκρέτε 1, Ιωακειμίδης 10, Κουρούπης (62%)