Να περάσει ο επόμενος…

Επιμέλεια: Γιάννης Ράμμας

Να περάσει ο επόμενος...Αντίστροφα μετρούσε εδώ και λίγες μέρες στην ΑΕΚ ο Άρθουρ Λι και από χθες πια δεν κάνει ούτε αυτό. Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν κι επισήμως, με την ανακοίνωση της ομάδας να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της, κοινή συναινέσει, με τον καλαθοσφαιριστή Άρθουρ Λι. Τον ευχαριστεί, δε, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα από τα τέλη Αυγούστου μέχρι σήμερα και του εύχεται ολόψυχα καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρα του.

Ο Άρθουρ Λι, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ για τη μέχρι σήμερα συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα».

Στην «Ένωση», πλέον, εντείνουν τις προσπάθειες των τελευταίων ημερών για την εύρεση του αντικαταστάτη του, με τον Άγγελο Κορωνιό να προσπαθεί να αξιολογήσει τις περιπτώσεις παικτών στη λίστα που κρατά στα χέρια του. Από αυτά ξεχωρίζουν το όνομα του πρώην «ερυθρόλευκου» Σκούνι Πεν και του Έλμερ Μπένετ, που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Μπανταλόνα. Ο τελευταίος, μάλιστα, παρότι στα 37 του μοιάζει να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα», με τον 38χρονο τεχνικό της ομάδας να αναμένεται να πάρει μία τελική απόφαση εντός των ημερών.

Από εκεί κι έπειτα, στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες άπαντες για τη συνέχιση της προετοιμασίας, η οποία περιλαμβάνει ένα φιλικό αύριο με την ΑΕΛ. Ο Κορωνιός ευελπιστεί πως δε θα ξαναδεί την εικόνα που παρουσιάστηκε στο τουρνουά της Λεμεσού, εμφανίσεις που τον άφησαν εμφανώς δυσαρεστημένο, αν και στο τελευταίο παιχνίδι υπήρξε σημαντική βελτίωση, παρά την κούραση των ημερών, την οποία, πάντως, δεν επικαλέστηκε ως δικαιολογία.