«Να πάμε καλά μέσα κι… έξω»

Ο Φάνης Κουμπούρας ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ολύμπιας Λάρισας επί του Αμαρουσίου για το Kύπελλο. Ο πλέι μέικερ των «πορτοκαλί» μίλησε στην «Α.Η.» για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο θεσμό, του στόχους τη φετινή χρονιά, όσο και για τις δικές του προσωπικές επιδιώξεις: «Το ότι μέχρι τώρα έχουμε μόνο νίκες στα φιλικά και στο κύπελλο είναι καλό σημάδι για την ομάδα αν και είναι ακόμα νωρίς», τόνισε σχετικά. Βέβαια, πολλές ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες όμως τα μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει η Ολύμπια είναι δυνατά τεστ εν όψει πρωταθλήματος.

«Αυτή την περίοδο οι περισσότερες ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες, όπως και εμείς, άλλωστε. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει αρκετά δυνατά παιχνίδια που θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια». Τα συνεχόμενα ταξίδια που έκαναν αυτός και οι συμπαίκτες του τις τελευταίες μέρες αποτελούν μια προετοιμασία για το τι θα επακολουθήσει στη διάρκεια της χρονιάς: «Τα πολλά ταξίδια σίγουρα προκαλούν και κούραση, όμως εμείς θέλουμε να τα κάνουμε. Είναι σημαντικό να προκριθούμε στην Ευρώπη και για μένα προσωπικά είναι ωραίο να παίζεις δυο παιχνίδια την εβδομάδα».

Οι στόχοι φέτος για την Ολύμπια είναι να μπορέσει να είναι να πάει όσο καλύτερα μπορεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει: «Φέτος θέλουμε να πάμε καλά στο πρωτάθλημα, στην Ευρώπη αλλά και το κύπελλο. Όσο για μένα, στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει όλα τα παραπάνω». Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχει αρκετός καιρός ακόμα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει να κλείσει ορισμένα φιλικά, ώστε οι παίκτες να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Το πρώτο από αυτά έχει ήδη προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα στην Αθήνα με το Αιγάλεω.