Μονόδρομος το διπλό

Μονόδρομος το διπλόΜετά τις δυο συνεχείς ήττες από τον Εργοτέλη και τον ΠΑΟΚ, που γέμισαν με έντονο προβληματισμό το «στρατόπεδο» της ομάδας, οι Νέοι του Παναθηναϊκού φιλοξενούνται σήμερα στις 16:00 από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την τέταρτη αγωνιστική,  στοχεύοντας στη νίκη και μόνο, που για τους «πράσινους» έχει διττή σημασία. Και αυτό γιατί μια πιθανή επικράτηση επί των «κυανοκίτρινων» θα ξεκολλήσει το «τριφύλλι» από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα δώσει μια πολύ σημαντική «ένεση» στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών εν όψει μάλιστα και της δύσκολης συνέχειας.

Βέβαια, το έργο των παιδιών του Κώστα Ταράση μόνο εύκολo δεν θα είναι, μιας και ο Αστέρας θα τα δώσει όλα για τη νίκη, μετρώντας στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ισάριθμες ήττες. Πάντως, αν οι «πράσινοι» Νέοι παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα και θα φύγουν, εύκολα ή δύσκολα από την Τρίπολη, έχοντας στις αποσκευές τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναγκαστικό «λίφτινγκ» στην ενδεκάδα

Τώρα όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ταράσης, αναμένεται να παρατάξει ενδεκάδα ανάγκης, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τόσο τους Αργύρη Σάμιο, Γιώργο Νταντάμη όσο και τους Κώστα Λέτρο και Φάνη Σαμουράκη. Και οι τέσσερις αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και πολύ δύσκολα θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Με αυτά τα δεδομένα, οι εκλεκτοί του έμπειρου τεχνικού αναμένεται να είναι οι εξής: Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Παυλόπουλος. Στα δεξιά της άμυνας ο Βλάχος, αριστερά ο Μπουτζίκος και κεντρικό αμυντικό δίδυμο ο Παντίδος με τον Αλβανό. Στον χώρο του κέντρου, Λαγός και Φέτσης θα είναι τα αμυντικά χαφ, αριστερά θα παίξει ο Φελέκης, δεξιά ο Μιχαλόλιας  και μπροστά ο Τσιφλίδης μαζί με τον Κατσίκη. Πάντως, δεν αποκλείεται να έχουμε και κάποιες εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 4ης αγωνστικής

Σήμερα: 11:30 Εργοτέλης-Άρης (Μαρτινέγκο), 12:00 Πανιώνιος-ΑΕΚ (Ζηρίνειο), 14:00 Λάρισα-Λεβαδειακός (Γήπεδο Δένδρων), 14:00 Skoda Ξάνθη-Ατρόμητος(Αθλητικό κέντρο ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη), 16:00 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός (Βοηθητικό ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης). Αύριο: 11:00 Ολυμπιακός-Απόλλων Καλαμαριάς (Ρέντη),12:00 Ηρακλής-Βέροια (Βοηθητικό Καυτανζογλείου), 12:30 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ (Αθλητικές εγκαταστάσεις ΠΑΟΚ) 

Για την πρώτη νίκη οι Έφηβοι κόντρα στο Αιγάλεω

Το Αιγάλεω στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 11:00 οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θέλουν να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις από τη βαριά ήττα κόντρα στην Καλλιθέα την προηγούμενη αγωνιστική και θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας στο μυαλό τους τη νίκη που θα τους δώσει το πρώτο «τρίποντο» στη φετινή αγωνιστική περίοδο. O τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Σάμιος, έχει ζητήσει από τους ποδοσφαιριστές του προσοχή τόσο στην άμυνα όσο και στο τελείωμα των φάσεων, ώστε να μην επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν στα προηγούμενα ματς και τους στοίχισαν τη νίκη. Εκτός πλάνων είναι ο Γιώργος Κολιός και ο Χάρης Μαυριάς, καθώς και οι δύο νιώθουν ενοχλήσεις.