Με Κυριαζή για το 4Χ4

Με Κυριαζή για το 4Χ4Συνέχεια στο αήττητο σερί του θέλει να δώσει απόψε στις 19:00 στη Γλυφάδα ο Παναθηναϊκός που με βασικό τον Κυριαζή και τον Ανδρέαδη στη 12άδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής Α1 Ανδρών τη φιλόδοξη ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» δεν έχουν ξεχάσει την εκτός έδρας ήττα τους, περίπου τέτοια περίοδο στην περσινή πρεμιέρα του Πρωταθλήματος με 3-2 από την Ένωση και για αυτό αναμένεται να δείξουν ιδιαίτερη σοβαρότητα απέναντι στην ομάδα του Δ. Καζάζη, που φέτος από την πρεμιέρα έχει δείξει ένα ιδιαίτερα σκληροτράχηλο πρόσωπο.

Παίζει καλά ο Πρεβεζάνος άσος
Η ομάδα του Ιταλού τεχνικού Μάουρο Μπερούτο, που μαζί με τον Ηρακλή απολαμβάνει τη θέα από το ρετιρέ της βαθμολογίας, ολοκλήρωσε χθες χωρίς προβλήματα τις προπονήσεις της εν όψει της αποψινής αναμέτρησης που θα διευθύνουν οι Βαρθαλίτης, Ρουσάκης. «Η ΑΕΚ έχει διαφορετικό σύστημα στην αλλαγή και έναν πολύ καλό πασαδόρο, που τον γνωρίζω καλά. Η διαφορά και το ευχάριστο είναι ότι έχουμε μια βδομάδα που έχουμε κανονικά και τον Αδρέα Ανδρεάδη μαζί μας». Αναφορικά με την προτίμηση του Πρεβεζάνου ακραίου, Χρύσανθου Κυριαζή στην πρώτη επτάδα, ο Μπερούτο τόνισε: «Ο Κυριαζής παίζει καλά και πιστεύω ότι όποιος παίζει καλά, θα παίζει βασικός. Αυτό ισχύει για όλους».

Ντονάς: «Χρήζει προσοχής η ΑΕΚ»
Ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που το καλοκαίρι η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό έλαβε το χαρακτήρα… σίριαλ, ο Καλαματιανός Στάθης Ντονάς επισήμανε με δηλώσεις του στην «Α.Η.» ότι χρήζει ιδιαίτερης προσοχής η αποψινή αντίπαλος του «τριφυλλιού». «Η ΑΕΚ έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι απαρτίζεται από πολύ καλούς παίκτες με κυριότερο τον Ισπανό Τεχέδα. Εμείς τις ημέρες που πέρασαν δουλέψαμε στην τακτική διορθώνοντας τα λάθη που κάναμε στον αγώνα της Αλεξανδρούπολης, με στόχο από αγώνα σε αγώνα να είμαστε και καλύτεροι» υπογράμμισε ο Καλαματιανός διαγώνιος που εξέφρασε την αισιοδοξία του για το «4Χ4» της ομάδας του.

Κάλεσμα του Ντάντε στον κόσμο
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τα λόγια του Βραζιλιάνου άσου Αμαράλ Ντάντε σχετικά με την αυριανή αντίπαλο: «Θα είναι ένα παιχνίδι όχι ιδιαίτερα εύκολο. Ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στις εύκολες μπάλες, να έχουμε καλό σερβίς και να επιβάλουμε το ρυθμό μας. Να παίξουμε ελεύθερα. Θέλουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο».

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής
19.00: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (Βαρθαλίτης, Ρουσάκης)
19.00: ΕΑ Πάτρας – Εθνικός Αλ. (Θεμελής, Ιωάννου)
21.00 (Sport+): Αρης – ΠΑΟΚ (Λέκκας, Αμασιάδης)
20.00: ΑΟ Κηφισιάς – Πανελλήνιος (Γεροθόδωρος, Βουδούρης)
19.00: Λαμία – Ολυμπιακός (Μιχελινάκης, Γεωργιάδης)
17.30: Μίλωνας – Ηρακλής (Ράπτης, Μυλωνάκης)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
1. Ηρακλής 9β (9-1)
2. Παναθηναϊκός 9 (9-2)
3. Λαμία 7 (8-4)
4. Ολυμπιακός 6 (6-3)
5. Εθνικός Αλ. 5 (7-5)
6. ΑΕΚ 5 (8-7)
7. Άρης 5 (7-6)
8. ΑΟ Κηφισιάς 4 (6-7)
9. ΕΑ Πάτρας 2 (3-8)
10. ΠΑΟΚ 1 (3-9)
11. Μίλωνας 1 (3-9)
12. Πανελλήνιος 0 (1-9)